Nyheder 2. november 2009

Heick og Reimar: "To spiller ud"

Masser af danskpop, gammeldags hygge og genhør på DR’s nye radiokanal
Keld Heick og Johnny Reimar kunne slet ikke holde op, da de først fik lov at spille gamle numre
Keld Heick og Johnny Reimar kunne slet ikke holde op, da de først fik lov at spille gamle numre
Foto: DR

Keld Heick har aldrig været bange for at råbe højt, når han syntes, at der gik lidt for meget moderne rytmer, pling-pling og speedsnak i Danmarks Radio.

Nu har hans kritik vundet genklang, og med åbningen af DR's nye P5, der udelukkende kan høres på DAB-radio, bliver der masser af plads til danskpop og mange af de programmer, som netop hylder den genre - "Dansktoppen", "Gyldne Genhør", "Giro 413", "Eldorado", Nis på DAB og Café Hack.

Og så får Keld Heick oven i købet lov til at starte et helt nyt program op, "To spiller ud", sammen med endnu en dansktopveteran, Johnny Reimar. Det sendes på lørdag eftermiddag.

- Oprindelig havde vi regnet med en 2-timers udsendelse, men de 2 værter Keld Heick og Johnny Reimar, som genopfrisker gamle minder med grammofonplader, var så veloplagte, at de ikke var til at stoppe. Det blev til en forrygende udsendelse med de 2 sangere, og derfor en udsendelse på hele 3 timer, så det bliver en fin start på lørdag eftermiddag med 2 personer, der dyster på plader, fortæller kanalredaktør Ole Damgaard, DR's P5.

Og det bliver i Heick-familien, for lørdagen efter tager Hilda over sammen med Dario Campeotto.

Sponsoreret indhold