Nyheder18. august 2009

Heath Ledger: Se hans sidste rolle

Så er traileren klar til filmen, der fik både Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell på rollelisten, efter superstjernens tragiske død
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/heathledgerssidsterolle1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Det er efterhånden mere end 1½ år siden, at superstjernen Heath Ledger døde på tragisk vis efter en overdosis receptpligtig medicin.

Nu er den uigenkaldeligt sidste film med den australske skuespiller snart på trapperne, en syret fantasifilm ved navn "The Imaginarium of Doctor Parnassus", der er instrueret af det tidligere Monty Python-medlem Terry Gilliam.

Da Ledger døde, var filmen kun omkring 1/3 gennem indspilningerne, og fra officielt hold blev alt også sat i bero - ingen regnede med, at filmen ville blive til noget.

Men så kom Ledgers gode venner Johnny Depp, Jude Law og Colin Farrell på banen. De spiller alle 3 Ledgers rolle som Tony, der sammen med resten af en teatertrup, rejser gennem flere parallelle universer for at redde truppens ejers datter - og Tony skifter altså udseende, hver gang han når et nyt univers.

Ud over de 4 superstjerner er også navne som Christopher Plummer, Tom Waits og Verne Troyer, der spillede Mini-Me i Austin Powers-filmene, på rollelisten.

Se filmens trailer her:

Sponsoreret indhold