Nyheder5. august 2014

'Heartless'-stjerne skal rulle joints

Sebastian Jessen får overraskende SMS fra instruktør
Ud med piger, ind med joints
Ud med piger, ind med joints
 Foto: All Over

Det plejer at være hæmmende for ens arbejde, hvis man er så rutineret en bruger af cannabis, at man kan finde ud af at rulle en Christiania-cigaret til perfektion.

Men for den danske skuespiller Sebastian Jessen ser situationen anderledes ud. Instruktøren på det næste projekt, han medvirker i, har nemlig bedt ham om at lære at lave "en perfekt rullet joint".

- Jeg synes, du skal lade håret gro og ikke klippe det. Du må gerne begynde at lære at rulle joints, så du bliver så god, at du kan lave en perfekt rullet joint, skriver instruktøren således i en sms til 28-årige Jessen, som han har lagt op på sin Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: Sebastian Jessen: Slår andre ihjel

LÆS OGSÅ: Sebastian Jessen skal være far

LÆS OGSÅ: Heartless: Julie er dårlig til gys

Og den noget kontroversielle tekstbesked lader ikke til at slå 'Heartless'-stjernen ud. Han tager tværtimod meldingen med et smil.

- Grineren besked at få fra instruktøren på næste projekt. Smoke weed everyday! skriver han om billedet af sms'en.

Foruden den alternative forespørgsel løfter den unge dansker dog ikke sløret for meget. Og derfor er det stadig uklart, hvem instruktøren er, ligesom det ikke er til at vide, hvilken rolle Sebastian Jessen skal spille i det endnu ukendte projekt.

Sponsoreret indhold