Nyheder2. august 2016

HBO-folk om Sidse Babett: Verdensklasse!

Folkene bag ny HBO-serie skamroser den danske skuespillerinde
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/oktober/sidse-babett-helt-privat1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Der er mange gode skuespillere i verden, så at blive beskrevet som ”en skuespiller i verdensklasse” er lidt af en bedrift. De flotte ord er sagt om den danske skuespillerinde Sidse Babett Knudsen af Lisa Joy, som sammen med sin mand har produceret den kommende HBO-serie ”Westworld”.

- Hun er et umådeligt stort talent og en nydelse at se i arbejde. Hendes mindste bevægelser fortæller masser af historier, og hun udstråler følelser, intensitet og et væld af nuancer. En skuespiller i verdensklasse, siger produceren til Berlingske.

”Westworld” foregår i en fremtidsverden, hvor robotter er blevet så livagtige, at man ikke kan se forskel på dem og rigtige mennesker. Sidse Babett Knudsen spiller chefen for ”Westworld” – en forlystelsespark, hvor der ingen regler er. Mod et beløb kan de rige få adgang til parken, hvor de kan myrde og voldtage efter forgodtbefindende, men det er ikke til at vide, hvem af parkens ansatte, der er mennesker og hvem, der ”bare” er robotter.

Se trailer og billeder fra "Westworld" herunder:

HBO-serien "Westworld"

Sidse Babett Knudsen fik sit internationale gennembrud i "Borgen", hvor hun som bekendt spillede den handlekraftige statsminister Birgitte Nyborg.

"Westworld" har premiere 3. oktober på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold