Mand fundet død efter brand: Havde mistænkelige skader

Reality-deltageren sendte to mænd til jorden med spark og slag i det indre København.

Reality-deltageren sendte to mænd til jorden med spark og slag i det indre København.

Foto: politi.dk

Torsdag aften rykkede brandvæsen og politi ud til en voldsom brand i et hus i Gundestrup i Odsherred. Det viste sig hurtigt, at huset slet ikke stod til at redde. 

I huset fandt politeit en 65-årig mand, der var afgået ved døden i branden. 

Men nu er det kommet frem, at den afdøde mand var blevet udsat for grov vold. Den 65-årige mand havde nogle skader på sig, der var påført før branden fandt sted. 

Det skriver Midt- og Vestsjælland efter obduktionen. 

Politiet efterforsker derfor sagen som et drab og udelukker ikke, at branden kan have været påsat. Det er politiets teknikere i gang med at undersøge i løbet af i dag. 

Flere skader

Anmeldelsen om branden på Færgevej i Odsherred kom ind til politiet klokken 7.14 torsdag. Derfor blev et massivt opbud af både politi og brandvæsen sendt afsted. 

I første omgang tydede intet på, at der var nogen personer inde i det udbrændte hus, men røgdykkere gjorde det tragiske fund, da de fandt husets beboer død. 

Den afdøde mand er blevet identificeret, og de nærmeste pårørende er blevet underrettet. Og fordi han blev fundet med skader på kroppen, meldte politiet ud, at de efterforsker mandens død som en mulig drabssag. 

Har du set noget? 

Politiet i Midt- og Vestsjælland efterlyser vidner. 

- Vi er meget interesserede i at tale med vidner, der måtte have bemærket noget mistænkeligt i området omkring Færgevej 4 i Gundestrup og på vejstrækningen Nykøbingvej imellem Holbæk og Vig, skriver vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen, i en pressemeddelelse.

Politiet er særligt interesserede i tidspunktet fra onsdag formiddag omkring klokken 10 til hvor branden startede torsdag morgen. 

- Det kan være personer, køretøjer eller noget, som afviger fra det normale i området. Skulle nogen sidde inde med en konkret mistanke eller i øvrigt har oplysninger i sagen, vil vi meget gerne tale med dem, fortsætter vicepolitiinspektøren.

Hvis du mener, du har oplysninger til politiet om sagen, kan du ringe på 114. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close