Nyheder 16. marts 2009

Harry Potter: Manien omkring troldmanden fortsætter

Forfilmen til ”Harry Potter og halvblodsprinsen” kan nu ses på nettet
Daniel Radcliffe og Emma Watson er klar til at tørne ud i endnu en Harry Potter-film
Daniel Radcliffe og Emma Watson er klar til at tørne ud i endnu en Harry Potter-film
Foto: All Over

Den sjette Harry Potter-film skulle have været i biograferne i november, men filmselskabet besluttede at udsætte premieren til juli 2009.

Det har efterladt en kæmpe skare af Harry Potter fans dybt frustrerede og rastløse, men nu er der lidt trøst at hente, inden "Harry Potter og halvblodsprinsen" kommer op i biograferne den 19. juli. Forfilmen eller traileren til filmen kan nu ses på internettet. Klik på nedenstående link.

Harry Potter and the Half-Blood Prince trailer

I mellemtiden kan vi så fortælle fra den virkelige verden, at forleden blev en paperback-kopi af den første Harry Potter-bog solgt på en auktion i Dallas for den rørende pris af godt 19.000 dollars, svarende til lidt mere end 100.000 kroner.

Den højest bydende var en tegneseriesamler fra Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, hvis kone er helt vild med J.K. Rowlings lille troldmand.

Bogen var en af blot 200 kopier af førsteudgaven, der kom i 1997 med et særligt illustreret omslag fra det britiske forlag Bloomsbury.

Det vindende bud på 19.120 dollars var mere end dobbelt så meget, som der tidligere er givet for en førsteudgave af en af Harry Potter-bøgerne.

Sponsoreret indhold