Nyheder11. november 2020

Har Samantha verdens største mund?

30-årige Samantha fra Connecticut er blevet lidt af en internetsensation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled_30.jpg
 Foto: TikTok, samramsdell5

Der findes mange forskellige kreative måder, hvorpå man kan tjene penge og få tiden til at gå under den verdensomspændende coronakrise og dertilhørende lockdown.

Amerikanske Samantha Ramsdell, som efterhånden har scoret sig intet mindre end 782.000 TikTok-følgere, har fundet sit helt eget særlige talent.

Hun påstår nemlig, at hendes mund er verdens største. Og ikke nok med det, hun tjener styrtende på det unikke særpræg.

Ifølge The Sun tjener Samantha 15.000 dollars – eller lige knap 95.000 danske kroner – på én enkelt video.

50 millioner visninger

Scroller man ned igennem den stormundede brunettes profil, fornemmer man også en slags interaktion med følgerne. Samantha får nemlig beskeder fra folk, der enten beder hende synge en bestemt sang, spise stor ting, eller blot spærre det imponerende gab op.

Selv påstår hun uden skyggen af tvivl, at hun må have verdens største mund, og måler den i en af sine videoer til næsten 4 inches, eller knap 10 centimeter.

- TikTok betaler rent faktisk deres topbrugere, ud fra hvor mange visninger vi får. Det ligger sådan cirka omkring 0,3 cents for 1000 afspilninger, siger hun.

- Måske lyder det ikke af meget, men nogle af mine mest sete videoer har over 50 millioner visninger, så kan du selv lave regnestykket, fortæller hun til The Sun.

- Det er ikke helt skidt, når man bare spiser sandwiches foran et kamera.

Fik selvtilliden tilbage

Den 30-årige kvinde er komiker og startede egentlig sin kanal i efteråret 2019, men først under coronanedlukningen i USA kom der pludselig skub i sagerne, mens følgertallet steg og steg.

Oprindeligt postede hun små videoer, hvor hun sang, dansede og spillede skuespil, for at booste sin selvtillid efter et større vægttab.

- Jeg tabte over tyve kilo for to år siden, og der fik jeg en hel masse af min selvtillid tilbage. Jeg begyndte til sangtræning, og herefter postede jeg videoer, hvor jeg synger.

Der gik dog ikke længe, før Samantha Ramsdell opdagede, at det var hendes mund, der var hovedattraktionen, så at sige.

Dog kan den aspirerende sanger og komiker godt blive bange for, at hendes store mund er det eneste, folk bemærker.

- I starten kunne jeg godt blive ked af det, når folk mente, jeg bare var en ”one-trick-pony”, fortæller hun, og tilføjer:

- Det kan være en lille smule frustrerende, for jeg vil jo egentlig gerne anerkendes for min stemme og mine små sketches, men hey, al omtale er vel god omtale.

Samantha mener, at hendes kæmpemæssige mund er forklaringen på hendes gode sangstemme. Ligesom stjerner som Steven Tyler, Mick Jagger og Alanis Morrissette alle render rundt med kæmpesmil som hendes.

@samramsdell5

Reply to @hopt690 if I really wanted to I can prob eat the entire thing in 2 bites 😬

♬ original sound - samramsdell5

Sponsoreret indhold