Nyheder8. december 2016

Har Nina trusser på?

Ja, ja, ja! Nina Agdal i ny badetøjsserie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/4.jpg
 Foto: All Over Press)
Dejlige Nina Agdal fra Hillerød er Danmarks smukkeste eksportvare netop nu - spørg bare undertøjsproducenten Victoria's Secret eller hendes kæreste, skørtejægeren og Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio. Og nu er lingerifirmaet 'Adore Me' også faldet for den 24-årige danske pige med det smukke ydre.
De har hyret Nina til at være frontfigur for deres nye badetøjskollektion, og her på redaktionen steg temperaturen adskillige grader, da vi så smækre Nina slange sin veltrimmede, solbrune krop ved poolen.
Nina Agdal og Leonardo DiCaprio blev kærester hen over sommeren i år og har kigget på hus sammen i Malibu, men har ikke skrevet under på noget endnu. Nina grundlagde sin internationale modelkarriere, da hun optrådte i burgerkæden Carl's Jr.'s Super Bowl-reklame i 2013.
Og året efter trådte hun endnu mere ind på den internationale model-scene, da magasinet Sports Illustrated sendte den 50. udgave af Swimsuit-nummeret på gaden. Her prydede Nina forsiden sammen med Chrissy Teigen og Lily Aldridge. Neden for har vi samlet en håndfuld billeder af Nina i badetøjet fra 'Adore Me', men måske mere interessant er vi faldet over en ældre billedserie, hvor Nina bader i havet i en hvid gennemsigtig kjole, som glider ned, så hendes bryster kommer til syne flere gange. På de sidste billeder i galleriet ser det endda ud til, at Nina ikke har trusser på og blotter sit nøgne underliv. Prøv selv at se! Har Nina trusser på?

Nina Agdal, ny bikiniserie og ældre badeserie, december 2016

Sponsoreret indhold