Har ikke råd til søns gave, men bruger 56.000 på lotto

Brian skyldte 584.160 kroner til banken, vennerne og diverse kreditorer

Brian skyldte 584.160 kroner til banken, vennerne og diverse kreditorer

Foto: TV3/Heidi MaxmilingTirsdag aften er 'Luksusfældens' to eksperter rejst til Herlev for at hjælpe Brian. Og der er nok at tage fat på for de to eksperter, for den 49-årige lastbilchauffør har ikke overblik over sin gæld og sit forbrug.

Helt siden han som 18-årig købte en tørretumbler til sine forældre på afbetaling, er Brians gæld bare vokset og vokset med endnu flere lån. Nu skylder han svimlende 584.160 kroner til banken, vennerne og diverse kreditorer - og der er ikke længere luft i økonomien til fornøjelser eller til at købe fødselsdagsgave til hans 20-årige søn.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her bryder Kristina sammen

I stedet for at afdrage på sin enorme gæld klatter Brian i stedet sine penge væk på fornøjelser. Hver måned har han således brugt hele 5.500 kroner på lotto, spil cigaretter og ture på café. Alene på lotto har Brian brugt svimlende 56.000 kroner - uden at han har vundet den store gevinst.

Derfor må de to eksperter Mette Reissmann og Jan Swyrtz sørge at få Brian til at forstå, at hans livsstil skal laves om, hvis han vil gøre sig forhåbninger om at blive sin gæld kvit.

LÆS OGSÅ: Får kæmpe gælds-chok: Her besvimer hun i Luksusfælden

Se klippet fra aftenens afsnit af 'Luksusfælden' her - og husk, at du kan se hele afsnittet i aften kl. 20.00 på TV3.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close