Nyheder21. marts 2014

Har gjort DR-vært gravid

Monte Carlo-stjernen Esben Bjerre bliver far til sommer
https://imgix.seoghoer.dk/media/cf8eb7f5be504dde8a6631cdc4122a3b.jpg
 Foto: Thomas LaursenDet er ikke mere end en måned siden, at "Monte Carlo"-drengen Esben Bjerre fortalte sine venner og følgere på facebook, at han og kæresten Sisse søgte en kærlighedshybel at flytte i sammen.

Den skulle have mindst tre værelser, og selvom de to måske kunne leve på mindre plads, kommer det nu frem, at der er en ganske god grund til det ekstra værelse.

LÆS OGSÅ: Esben Bjerre flytter sammen med kæresten

Esben Bjerre skal nemlig være far. Og den lille ny melder sin ankomst allerede til om nogle få måneder.

- ER DET NEWS? Jeg skal være far, Sisse skal være mor og det ender med en pige til sommer. I kan skrive TILLYKKE, what!? Styr jer eller hurra - det blir' en fest uanset hvad! Det var bare lige det, skriver radioværten på sin facebook-profil.

Kæresten Sisse Sejr-Nørgaard, der ligesom Esben Bjerre også er vært på både P3 og DR3, skriver præcis det samme på sin profil, så ingen kan være i tvivl om parrets lykkelige nyhed.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Johannes Nymark skal være far og far

Esben Bjerre er lige fyldt 27, mens damen er først i 30erne. Og med den succesfulde karriere, de begge er i fuld gang med, er det kun naturligt, at det næste skridt på vejen er projekt baby.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/912106df941d421e9ee0eb9ea7e2d8ab.jpg


Så glade så parret ud, da de i januar fortalte, at de vil bo sammen. Måske fordi de lige havde lavet en baby? (Foto: Esben Bjerre, facebook)

LÆS OGSÅ: Se, hvordan Esben Bjerre bor

Noget kunne tyde på, at DR-parret har skjult den gode nyhed i nogle måneder. I hvert fald kunne den besked, Esben skrev på facebook, da de første gang bad vennerne om hjælp med deres boligsøgen, tolkes sådan.

- BREAKING! Jeg skal bo et nyt sted. Et sted med mere plads og med flere mennesker. Som udgangspunkt Sisse og mig, skrev han i slutningen af januar.

Og nu to måneder senere, ved vi så alle sammen, at "flere mennesker" udover Sisse også er en baby.

LÆS OGSÅ: Se Monte Carlo-drengene i speedosSponsoreret indhold