Nyheder5. september 2023

Har du fået kold mad? Wolt har brugt længere tid på udbringning de seneste uger

Vejret og et stigende antal bestillinger har spillet de mange sultne kunder hos leveringstjenesten et puds i slutningen af sommerferien
Det er gået en smule langsommere hos Woltbudene de seneste uger, når der skal leveres mad til kunderne. 
Det er gået en smule langsommere hos Woltbudene de seneste uger, når der skal leveres mad til kunderne.
 Foto: Wolt

LÆS OGSÅ – Dansk kendis i overraskende jobskift: Er blevet Woltbud

Hvis du også synes, at madleveringstjenesten Wolt har brugt længere tid på at finde hen til din adresse, end den plejer, er du ikke helt forkert på den.

Den seneste tid er gennemsnitstiden, som Woltbudene bruger på at levere mad til sine kunder, nemlig steget.

Det oplyser tjenesten til SE og HØR.

Hos Wolt har man et mål om at levere inden for 30 minutter, men sidst i sommerferien og i sidste uge, er det mål ikke blevet nået.

I stedet har man i gennemsnit leveret inden for 35 minutter.

Kommunikationschef hos Wolt Mikkel Tofte kalder stadig det tal for pænt, da nogle bestillinger altid vil trække gennemsnitstiden op med forsinkelser.

– Men det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi skal kunne levere på maksimum 30 minutter i snit. Det gør vi som regel også, hvis ikke der er for mange vejrmæssige udfordringer. De mange skybrud henover sommeren har klart været en udfordring for den målsætning, siger han til SE og HØR.

Derudover kommer fortsat flere kunder til hos Wolt, der oplever, at antallet af leveringer ganske enkelt vokser måned for måned, hvilket Mikkel Tofte kalder en positiv udfordring i forhold til budbringerkabalen, der skal gå op.

– Derfor vil der i perioder være udsving i forhold til at nå målsætningen, mens vi onboarder nye kurerpartnere, siger kommunikationschefen.

Hvor i landet, Wolt har haft flest forsinkelser, kan Mikkel Tofte ikke gå i dybden med, men siden København er langt det største marked for virksomheden, er det også her, statistikken bliver påvirket mest, når der for eksempel er ekstremt vejr.

Ligeledes er det også København, der har flest arrangementer som Copenhagen Marathon og Copenhagen Pride, der kan påvirke leveringstiden.

Flere kendte danskere har været flittige til at dele deres samlede beløb, som de har brugt i årene, hvor Wolt har været tilgængelig i Danmark.

Det gælder blandt andet influenceren Melissa Bentsen og kendisønen Oliver Bjerrehus, som begge har været medvirkende til, at Wolt fortsat får flere og flere månedlige bestillinger.

Sponsoreret indhold