Nyheder15. oktober 2016

Hans Pilgaard - så hårdt var kræftforløbet

TV-værten Hans Pilgaard har overvundet kræft to gange.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-24555.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Han har overvundet kræft ikke blot én gang, men to gange. Den sympatiske TV-vært Hans Pilgaard blev i 2015 opereret og behandlet for tarmkræft. Han fik kemobehandling, og i november blev han endelig erklæret rask af lægerne på Rigshospitalet.
Men for bare få måneder siden, den 25. maj, viste en kontrolscanning, at kræften var vendt tilbage. Der var dannet en metastase i leveren. Det fortæller den sympatiske TV-vært i sin nye rørende bog ”Støj og fortielser”. – Jeg er helt væk i min egen verden. Skræmt fra vid og sans. Ude af stand til at være i min egen krop, skriver Hans Pilgaard om øjeblikket, hvor han fik besked om kræftens tilbagevenden.
– Jeg hørte kun, at det så skidt ud, inden jeg forsvandt i frit fald. Det var en metastase, men heldigvis dødt væv, der kunne opereres væk, fortæller han til Billed-Bladet. De næste uger og måneder beskriver den 53-årige journalist som blandt de hårdeste i sit liv. I juni gennemgik han endnu en operation – større end den første. Men lykkeligvis havde han hele tiden sin store kærlighed Jobbe ved sin side. – Og midt i det hele sidder Jobbe og kigger på mig – Det er så vildt, hvor meget han står igennem. Jeg kigger tilbage på ham og opdager, at selv jeg kan løbe tør for ord til at beskrive, hvor meget han betyder for mig, skriver Hans i sin bog.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-09650_0.jpg
Pilgaard og hans store kærlighed Jobbe, 27, blev gift for en måned siden, hvor Jobbe fik efternavnet Pilgaard. (Foto: Claus Poulsen)

Sponsoreret indhold