Nyheder6. april 2013

Hans Pilgaard: Raser over "fisse-anmeldelse"

Blev vred på musikkyndig og får nu så meget opbakning, at det kommer bag på ham selv
Hans Pilgaard blev arrig over en negativ musikanmeldelse.
Hans Pilgaard blev arrig over en negativ musikanmeldelse.
 Foto: All Over



Med jævne mellemrum sker det, at TV-værten Hans Pilgaard farer til tasterne og poster en opsigtsvækkende Facebook-kommentar.

Det gjorde han i nat - og reaktionerne på den update kommer i dén grad bag på Pilgaard selv.

Sagen er, at han i København havde været til koncert med den vildt populære amerikanske sangerinde Lana Del Rey. Det samme var Ekstra-Bladets musikanmelder, som i sin anmeldelse sabler koncerten ned og kalder Lana Del Rey "en 'fæl narrefisse", der "peb og hylede som en syg kælling".

Hans Pilgaard: Scorer purung model

Det sprogbrug fik Hans Pilgaard op i det røde felt og til tasterne, og hans Facebook-frustration over Ekstra Bladet og Thomas Treo nærmer sig de 25.000 likes, mens over 2200 har delt opdateringen.

Den enorme opbakning kommer bag på Hans Pilgaard, der skrev opdateringen på Facebook i de tidlige morgentimer.

- Jeg står inde for alt, hvad der står på min Facebook-side. Men da jeg skrev den ved 3-tiden i nat, havde jeg ikke lige regnet med, at den ville få så meget opmærsomhed.
Jeg fik et chok, da jeg vågnede i morges. Men jeg tror bare, at det siger noget om, at jeg er ikke alene om at have fået nok af det her, siger han til tv2.dk.

- Han må godt mene, at hun er talentløs, men han skal ikke kalde hende en narrefisse og en kælling. Derfor fik jeg nok. Jeg er træt af at det er blevet tilladt at bruge det sprogbrug i det offentlige rum. Den almindelige respekt er ved at forsvinde, siger Hans Pilgaard til tv2.dk.

Hans Pilgaard: Min store frygt








Sponsoreret indhold