Nyheder8. oktober 2016

Hans Pilgaard: Min kæreste fik en abort

Hans Pilgaard fortæller i sin nye selvbiografi, at han kunne været blevet far som ganske ung. For inden han sprang ud som homoseksuel, havde han flere kærester – og en af dem endte med at blive gravid fortæller TV-værten i sin nye bog
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hans_pilgaard_kw.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Hans Pilgaard vidste godt inderst inde, at han var tiltrukket af mænd. Alligevel forsøgte TV-værten i mange år at fortrænge og undertrykke sin sande identitet – og han dannede derfor par med flere kvinder i sine ungdomsår.

En af kæresterne hed Henriette, og i sin nye selvbiografi ”Støj og fortielser” fortæller Hans Pilgaard, at han faktisk endte med at gøre Henriette gravid.

- Hun tog en graviditetstest. Dengang skulle man aflevere den på apoteket, så kunne man få svaret en halv eller en hel time efter. Vi gik rundt i Allerød, mens vi ventede, nervøse og tavse, og så tog Henriette hjem, mens jeg gik på apoteket. Hun turde ikke gå med. Jeg glemmer aldrig, da apotekerassistenten kom ud fra baglokalet og rakte mig en kuvert. 'Ja, men tillykke. Du skal være far’, skriver Hans Pilgaard i sin nye bog og tilføjer:

- Jeg havde ofte forestillet mig, hvordan det ville være at blive far. Jeg drømte om at få en lille pige engang, en lille prinsesse, eller en søn, jeg kunne være den stolte far til, og jeg har ofte tænkt, at den dag, da jeg fik at vide, at jeg skulle være far, ville blive den vildeste og største dag i mit liv. Jeg glemmer heller aldrig den dag, men jeg jublede ikke.

Timingen kunne ikke have været meget værre. Henriette var på vej til USA – og Hans Pilgaard var godt i gang med at jagte drømmen om at komme ind på Journalisthøjskolen i Aarhus. Begge var unge – Hans Pilgaard var knapt fyldt 21 år.

Derfor var det unge par da heller ikke i tvivl om, hvad der skulle ske.

- Jeg tog med hende på hospitalet, da hun fik aborten, og vi fortalte ikke om det til nogen. Selv talte vi også kun lidt om det, skriver Hans Pilgaard i sin bog.

Hans Pilgaard havde selv mere behov for at tale om dét, de havde været igennem – og tanken om at han

-.... og så bliver jeg stille, eftertænksom, melankolsk og en lille rest af skyld stiller i mig.

Hans Pilgaards nye bog ”Støj og fortielser” udkommer 11. oktober. SE og HØR har fået fingre i fem eksemplarer af bogen. Du kan vinde et eksemplar nederst i denne artikel.

Se et stort galleri med billeder af Hans Pilgaard gennem tiden herunder:

Hans Pilgaard - billeder af ham gennem tiden

null

Sponsoreret indhold