Nyheder16. august 2016

Hans Lindbergs søn måtte fejre 1 års fødselsdag uden far

I går spillede Hans Lindberg og resten af håndboldherrerne kamp mod Frankrig, men hjemme i Danmark fyldte fløjspillerens lille søn 1 år uden farmand ved sin side
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-37331.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

I går fyldte Hans Lindbergs lille søn Aron August 1 år, men desværre for håndboldspilleren, så kunne han ikke være med til at fejre sønnikes første år.

Som de fleste nok ved, så er Hans Lindberg nemlig lige nu i Rio, hvor han kæmper for de danske farver sammen med resten af håndboldherrerne.

Og så måtte Aron August altså undvære farmand ved sin side.

Men selvom far ikke kunne være i Danmark, så fik sønnike stadig en god fødselsdag omringet af familie og med masser af kage.

- Aron Augusts 1 års fødselsdag holdt vi i de smukke Dollerup bakker i det gamle ishus Ravnsbjerghus, skriver Hans Lindbergs kone Jeanette Mackenhauer til BILLED-BLADET.

På Facebook har Hans Lindberg lagt et sødt billede op af Aron August, der sidder med sin første fødselsdagslagkage, mens hans mor sidder ved siden af og kigger stolt på sin søn.

Der går formentlig lidt tid, inden Hans Lindberg kan sige tillykke til sønnen. I morgen møder Danmark nemlig Slovenien i kvartfinalen, og går Danmark videre derfra, så skal der tilbringes yderligere tid i Brasilien.

Du kan se Hans Lindbergs søde billede herunder

Du kan se flere billeder af Hans Lindberg i galleriet herunder

Hans Lindberg august 2016

Sponsoreret indhold