Nyheder15. april 2015

Hans Lindberg: Ind og ud af intensiv

Se billedet: Håndboldspilleren takker for støtten efter den alvorlige nyreskade han pådrog sig i en kamp.
Af af
Hans Lindberg takke sine fans for opbakningen i forbindelse med nyreskaden.
Hans Lindberg takke sine fans for opbakningen i forbindelse med nyreskaden.
 Foto: Dan Mariegaard
Den danske landsholdspiller i håndbold Hans Lindberg blev onsdag den 1. april indlagt på hospitalet på intensiv-afdeling i Berlin efter han i en kamp fik et slag mod nyren, som krævede meget omfattende behandling.

Skaden fik Lindberg i en kamp for Hamburg SV mod Fücshe Berlin, og den danske landsholdsspiller blev indlagt på intensiv-afdelingen på Universitetshospitalet i Berlin – og han har været ind og ud af intensiv siden, men nu er han i fremgang, og han har lagt et billede på instagram, hvor han takker for den massive opbakning, han har fået.

LÆS OGSÅ: Hans Lindberg på intensiv efter voldsomt sammenstød
LÆS OGSÅ: Hans Lindberg jubler: Jeg skal være far

- Tak for alle beskeder, både på facebook,sms osv. Jeg har ikke kunne svare dem, da jeg er røget ud og ind af intensiv, men jeg har læst dem alle og de har varmet om hjertet! Også en stor tak for alle de blomster der er blevet sendt, de har sat kulør på en noget trist hverdag, de sidste 14 dage. Tak til alle de dygtige læger på Charité i Berlin, og ikke mindst tak til min vidunderlige hustru @j_mackenhauer (Jeanette Mackenhauer, red.) for at være stærk og være ved min side under hele forløbet, skriver han til billedet af sig selv i hospitalssengen.


Tak for alle beskeder, både på facebook,sms osv. Jeg har ikke kunne svare dem, da jeg er røget ud og ind af intensiv, men jeg har læst dem alle og de har varmet om hjertet! Også en stor tak for alle de blomster der er blevet sendt, de har sat kulør på en noget trist hverdag, de sidste 14 dage. Tak til alle de dygtige læger på Charité i Berlin, og ikke mindst tak til min vidunderlige hustru @j_mackenhauer for at være stærk og være ved min side under hele forløbet❤️ Vielen dank für alle Eure Nachrichten. Ich habe die alle Gelesen, aber hatte nicht viel Kraft um die zu beantworten. Vielen dank zu alle die tolle Ärtzte im Charité in Berlin, und Zuletzt auch ein Riesen danke zu mein tolle Frau, da die ganze zeit bei mir war ❤️

A photo posted by #hl18 (@hanslindberg18) on Apr 15, 2015 at 5:28am PDT


LÆS OGSÅ: Hans Lindberg smider tøjet – igen
Eksperterne meldte fra starten ud, at Lindbergs skade højst sandsynligt vil holde ham ude I op til otte uger.

Hans Lindberg med konen Jeanette til Roskilde Festival sidste år. (Foto: Dan Mariegaard)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c07236c5d9984d7f8cd79c23dc6789cc.jpg

Sponsoreret indhold