Nyheder22. januar 2014

Hans Lindberg: Afslører kollegaens hemmeligheder

EM-stjernen fortæller nu om Kasper Søndergaards dårlige vaner
Af af
Hans Lindberg har helt droppet at foretage sig en ganske særlig ting med værelseskammeraten Kasper Søndergaard
Hans Lindberg har helt droppet at foretage sig en ganske særlig ting med værelseskammeraten Kasper Søndergaard
 Foto: All OverHans Lindberg har ligesom flere af de andre rutinerede herrer på landsholdet haft samme værelseskammerat under de sidste ni slutrunder.

Og her er der tale om ingen ringere end den 32-årige bagspiller Kasper Søndergaard.

- Første gang tror jeg faktisk bare, at vi blev sat sammen, fordi vi begge to var nye. Vi fungerer godt sammen, og vi har det godt på værelset sammen, fortæller Hans Lindberg til Seoghør.dk.

Det lyder måske ikke som om, det er verdens vigtigste beslutning, hvem man sover på værelse med. Men drengene er væk hjemmefra i en måned af gangen - så det kræver et godt match.

Så lækker er Hans Lindbergs kone

- Det er en lidt mærkelig tid at være sammen, fordi det er over så lang tid, og fordi der er så meget spildtid, hvor man skal have tiden til at gå og forberede sig til kampen. Men vi kan jo ikke gå og tænke håndbold hvert eneste sekund, så vi spiller kort og snakker og hygger, lyder det fra Hans Lindberg.

- Vi er begyndt at se TV-serier sammen. Kasper har aldrig set Californication, så den er vi gået i gang med at se sammen, selvom jeg har set den før, informerer Hans Lindberg.

Der er dog en ting, Hans Lindberg bare har droppet at foretage sig med sin roommate Kasper Søndergaard.

- Vi har droppet at se film sammen. Kasper falder altid i søvn. Det tager et kvarter til 20 minutter og så er han helt væk. Det er virkelig morsomt, smiler Hans Lindberg.

Se Hans Lindberg som hot kalender-model

Sponsoreret indhold