Nyheder31. marts 2013

Hanne Bech: Kærester, nej tak!

Den tidligere politiboss skal ikke ha' nogen ny mand
Efter hun gik på pension, er Hanne Bech begyndt at skrive krimier.
Efter hun gik på pension, er Hanne Bech begyndt at skrive krimier.
 Foto: All OverLigefrem, rap i replikken og med et glimt i øjet. Vi er mange, der kender Hanne Bech Hansen fra dengang, hun var politidirektør for Københavns Politi.

I dag har hun skiftet politiuniformen ud med helt almindeligt hverdagstøj, og livet som pensionist bliver blandt andet brugt på at skrive krimier.

Noget, hun ikke bruger sin tid på, er at møde kærligheden på ny. I 2002 mistede hun sin mand, overlæge Jørgen Bech Hansen, som hun var sammen med i 44 år.

Kirtsen Olesen: Min mand skal død

Og når talen falder på dét med at møde kærligheden på ny, er Hanne Bechs svar uden slinger i valsen.

- Der kommer ikke en ny mand i mit liv. Det har jeg ikke været interesseret i på noget tidspunkt, siger Hanne Bech Hansen til ugebladet SØNDAG.

Dengang hun mødte sin nu afdøde mand, var der mange mænd, der sværmede for Hanne Bech Hansen. Men hun ville kun ha' Jørgen.

Lise Nørgaard: Sådan blev hun scoret

- Jeg tror inderst inde, at hvis jeg ikke havde mødt netop Jørgen, var jeg aldrig blevet gift. Der var masser af fyre, der "rendte efter én", som man sagde, da jeg var ung. Men der var ingen, der tiltrak mig. Det gjorde min mand til gengæld. Lige på et splitsekund, lyder det ærligt fra den tidligere politi-boss.

Hvordan tacklede Hanne Bech sorgen over at miste sin mand? Få svaret her

Sponsoreret indhold