Nyheder7. marts 2013

Hannah Melissas eks: Jeg måtte flygte fra hende

De unge mødre-stjernen skræmte livet af sin nye date
Hannah Melissa beskyldes for at være manipulerende og farlig for sine omgivelser
Hannah Melissa beskyldes for at være manipulerende og farlig for sine omgivelser
 Foto: All Over

I sidste måned fortalte en forelsket Hannah Melissa til Realityportalen, at hun var blevet kærester med dørmanden Philippe, som hun havde kendt et stykke tid gennem fælles venner.

Det dog i følge Philippe løgn fra ende til anden.

Ifølge hans forklaring var de aldrig kærester, de havde mødt hinanden på datingsitet hot.dk og kun kendt hinanden tre timer, før hun inviterede ham hjem til Skive.

- Allerede efter et par dage pressede hun kæresterollen ned over hovedet på mig, fortæller den rystede fyr til seoghør.dk.

Hannah Melissa: Tæsket af kæresten

Og det nye par havde ikke kendt hinanden særlig længe, før Hannah Melissa ville tage forholdet til et nyt niveau.

- Efter fire dage fortæller hun mig, at hun gerne snart vil have et barn mere. Det skulle hun bare lige høre, om jeg var med på, fortæller den skræmte dørmand.

Hannah Melissa havde købt brudekjolen

Det var han dog ikke, men han prøvede at tage spørgsmålet pænt, selv om han syntes, det var lige tidligt nok at begynde at snakke fremtidsplaner af så alvorlig karakter.

Men én ulykke kommer sjældent alene.

- Jeg kommer hjem til Hannah Melissa om mandagen. Om lørdagen skal vi så besøge "min svigermor", som hun formulerede det. Der bliver jeg præsenteret for brudekjole, og jeg ved ikke hvad, fortæller Phillippe.

De unge mødre: Hannah har mistet datteren

- Jeg havde flere gange prøvet at sige til hende, at jeg ville tage hjem, men så gik hun helt amok på mig og bagefter var hun ligeså god, som dagen er lang. Til sidst turde jeg ikke gøre noget, hendes opførsel var for skræmmende, fortæller han.

Efter en uge blev det dog lidt for meget for den unge fyr.

- Jeg havde hele tiden prøvet at være overbærende og åben, men da hun stak mig et ultimatum om at ´flytte med til Viborg, fordi Cecilya ikke kan have en far, der bare kommer og går, blev det simpelt hen for meget. Så jeg stak af, mens hun var i bad med Cecilya, siger han.

Hannah Melissa bekræfter selv historien, da seoghør.dk konfronterer hende via telefonen.

Men i sidste uge ændrede hun forklaring og fortalte sin version til udeoghjemme.dk.

De unge mødre: Se Hannah Melissa afklædt

 

Sponsoreret indhold