Nyheder18. december 2013

Hannah: Angela holdt mig i live

De unge mødre-stjernen har haft nogle hårde år, efter hun stoppede i TV-serien
Af af
Hannah er næsten ikke til at kende længere
Hannah er næsten ikke til at kende længere
 Foto: Jacob Ljørring


Da "De unge mødre" begyndte for 17 sæsoner siden, var Hannah Nielsen et af de første ansigter, som dukkede op på skærmen med sin én måned gamle datter Angela.

Der er nu gået otte år, og hendes liv har taget nogle meget skarpe sving siden.

- Under optagelserne var mit liv gået meget ned af bakke. Jeg var bare ikke bevist om det på det tidspunkt, fordi jeg havde skyklapper på, erkender 25-årige Hannah, som trak sig allerede efter første sæson. Siden har hun været igennem brud, depressioner, lykkepiller og lange terapiforløb. Men hun er også blevet klogere. Ikke mindst på sig selv.

Endnu mere om "De unge mødre"

Det var faktisk, da hun så sig selv på tv, at det for første gang gik op for hende, at hendes liv ikke var, som hun gik og bildte sig selv ind.

Efterfølgende fik hun et sammenbrud, som sendte hende i psykologbehandling. Det blev et langt forløb, hvor Hannah langsomt indså, at der faktisk havde ligget en sort sky over hende siden 1. klasse, hvor hun blev mobbet.

"De unge mødre": Veninden døde

- Det har været rigtig, rigtig hårdt. Jeg er faktisk ikke sikker på, jeg havde overlevet, hvis jeg ikke havde fået Angela. Hun holdt livet i gang hos mig og gav mig en lyst til at leve.

Helt let har det dog ikke været at være alenemor. Især ikke, da Hannah for halvandet år siden blev mor til Celina efter en meget u-planlagt graviditet med en ven.

- Der var ingen af os, der havde regnet med, at der skulle komme et barn ud af det. Men jeg turde ikke få en abort af frygt for, hvad det ville gøre ved mig psykisk. Jeg frygtede at jeg ville ryge helt ned, så jeg ville ende på den lukkede.

Læs hele historien om Hannah på UDE og HJEMME.

Sponsoreret indhold