Hanks og konen jubler: Kræften er væk

Hanks med konen Rita Wilson, som han har været gift med i 30 år (Foto: All Over Press)

Hanks med konen Rita Wilson, som han har været gift med i 30 år (Foto: All Over Press)

All Over Press

Den amerikanske skuespillerinde Rita Wilson stod i april frem og fortalte, at hun havde fået fjernet begge sine bryster på grund af brystkræft, men nu kan Wilson, der er gift med Hollywood-stjernen Tom Hanks, endelig fortælle en rigtig god nyhed: Hun er nemlig erklæret rask.

Det skriver E! News, der har talt med skuespillerinden på den røde løber ved søndagens uddeling af Tony-statuetter i New York.

Her fortalte hun ifølge mediet, at hun havde "vundet kampen mod sygdommen"

- Jeg har det godt. Jeg har modtaget så meget kærlighed gennem denne her proces. Jeg er meget taknemmelig, sagde hun.

Det er første gang, skuespillerinden har vist sig offentligt, siden hun fortalte om sin sygdom. Dengang var hun meget ærlig omkring, hvad det var, hun gik igennem.

- I sidste uge undergik jeg en brystoperation og rekonstruktion, efter jeg fik konstateret brystkræft. Jeg er i bedring og vigtigst af alt, så forventes det, at jeg bliver helt rask. Det gør jeg fordi, at jeg opdagede det tidligt, har fantastiske læger, og at jeg blev tjekket en ekstra gang, sagde hun dengang ifølge People Magazine.

Rita Wilson fik i første omgang at vide, at hun var helt rask, men hun følte sig ikke sikker. Derfor tog hun til en anden læge, der opdagede kræften.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close