Nyheder9. november 2016

Han vandt den "Den store bagedyst"

Sune fra "Den store bagedyst" har modtaget lede kommentarer på nettet, men det har ikke fået tandlægen ned med nakken
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sune3.jpg
 Mikael Rieck

Otte skønne uger i selskab med kager, dej og Sune Demant i "Den store bagedyst" er kommet til en ende med aftenens finaleafsnit, hvor udfordringerne blandt andet stod på macarons og bryllupskage for Louise, Jesper og Sune,

Omkring en million TV-seere har fulgt de tre finalister svede i køkkenet, men onsdag aften stak Sune af fra de to andre finalister og løb med sejren i årets udgave af "Den store bagedyst". I løbet af af sæsonen har mange hjemme i stuerne haft en mening om den fynskfødte mand, der gerne har sagt, hvad han mener, selv om kameraerne rullede.

- Folk startede med at være lidt ondskabsfulde på nettet, men nu er det vendt. Det er mærkeligt, at alle har en mening, når man ikke har fået nogen medietræning. De kan finde på at skrive om det, man laver, eller hvordan jeg ser ud. I det offentlige rum har alle bare været så søde, men jeg kan godt blive lidt rystet over, hvad folk skriver, når de sidder bag en skærm, lyder det ærligt fra Sune, da SE og HØR besøgte ham i privaten på Vesterbro i København.

Sune har dog en god forklaring på, hvorfor så mange har diskuteret hans person på Twitter.

- Folk har haft svært ved at finde ud af, hvad jeg var for en, for min humor kan godt være lidt sarkastisk. Jeg tror, de syntes, jeg var lidt skummel og goth-agtig. Havde jeg lig i kælderen, eller spiste jeg små børn? Men nu tror jeg, de har fundet ud af, at jeg er lidt underfundig. Det er meget rart, at folk nu kan se, hvem jeg er, fortæller Sune foran kvæderne, der er importeret direkte fra for-ældrene på Fyn, lyder det fra amatørbageren, der arbejder som tandlæge og er i gang med phd.

Den idérige mand har onsdag efter onsdag imponeret dommerne med sine fantasifulde eksperimenter.

– Jeg kunne godt tænke mig at skrive en kogebog med skøre ideer. Jeg kan lide opskrifter, der har en reference. Det er sjovt, når man fortolker en kage. En bog, der handler om historier og indtryk, siger årets vinder, som du kan lsæe endnu mere om i ugens SE og HØR.

null

Hjemme hos Sune fra "Den store bagedyst"

Sponsoreret indhold