Nyheder30. januar 2015

Han skal også piske de kendte i junglen

Jakob Kjeldbjerg får selskab på værtsjobbet i TV3 programmet Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra
Af af
Han skal også være vært i junglen
Han skal også være vært i junglen
 Foto: Mikael RieckJakob Kjeldbjerg er vant til at guide reality-folk og almindelige danskere igennem strabadserne i Robinson og Divaer i junglen. Men når han de næste ti dage skal guide ti kendte danskere igennem programmet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra", får han selskab af alvidende og sjove Lasse Rimmer. Og der er lagt op til både kram og kamp.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ac2307a504e441e6a2cd4650af37da45.jpg- Medmenneskelig er sådan et fint ord, der lyder som om de har brug for en eller anden form for nænsomhed, og det tror jeg ikke, de har. Men det er et godt ord, for det er ikke et spørgsmål om, at vi kommer ind og svinger en brutal økse. Det er klart, der står noget på spil, men der er nok ikke nogen, der kommer til at blive mere imponeret over, hvad de kan end os, siger Lasse Rimmer.

- Jeg tror også, at i forhold til vores roller, og hvordan folk kender os, så mødes vi et sted på midten. For jeg er ham, der står og tromler dem, og Lasse er ham, der måske sender lidt giftpile afsted. Så vi samler os et sted derinde og så hjælper vi dem afsted og støtter dem. Og hvis ikke det går godt. Så er vi de første til at kramme dem, siger Jakob Kjeldberg.

Lasse og Jakob er særdeles imponerede af de ti kendisser.

- Man kan godt mærke, at der er en grund til, at det er os, der står og hepper på dem og ikke os der er derinde, siger Lasse Rimmer.

- Jeg ville ønske, jeg kunne sige ja til det, men nu vil jeg gerne lige se, hvordan det er først. Det er jo derfor jeg er her. Jeg er helt oprigtigt nysgerrig efter, hvordan det bliver. Og det her er jo så tæt på, som man kan komme uden selv at skulle gøre det. Men jeg tror ikke, jeg ville have, det der skal til, siger Lasse Rimmer.

- Jeg har alle dage sagt, at jeg aldrig ville melde mig til Robinson Ekspeditionen. Men lige præcis det her, over en rimelig komprimeret periode, der kunne jeg godt finde på at melde mig. Så hvis jeg gør det tilpas dårligt som vært, så kan det være jeg bliver fyret og kan være deltager næste år, griner Jakob Kjeldbjerg.

- Det kunne være meget fedt, hvis målsætningen er, at vi er med næste år, men på den anden side, griner Lasse Rimmer, inden de to herrer drager mod de ti deltagere, som de skal bruge de næste ti dage på at guide igennem junglen i "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".

Sponsoreret indhold