Nyheder13. juli 2016

Han kommer Egge til OL

Skade holder Anders Eggert væk fra OL
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders-eggert.jpg
 Foto: Thomas Laursen)
Det danske håndboldlandshold må desværre undvære den hurtige venstrefløj, Anders Eggert, ved OL i Rio. Eggert har i et stykke tid døjet med en lægskade og har forsøgt at blive klar, så han kunne deltage i den store begivenhed, der for mange atleter står som den største enkeltbegivenhed at deltage i.
Der er landsholdssamling i weekenden, og derefter udtager landstræner Gudmundur Gudmundsson sin OL-trup, og Eggert bliver ikke klar til samlingen.
- Jeg har meddelt Gudmundur, at jeg ikke er 100 procent klar, og at jeg først forventer at kunne begynde at træne med i næste uge, men når nu OL-holdet skal udtages i slutningen af denne uge, så er det jo ikke en god situation, siger Eggert til Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.
- Jeg er ked af det på Eggerts vegne, for jeg ved, hvor meget det betyder for ham. Men jeg kan ikke tage ham med i overvejelserne om truppen til OL, når han ikke er helt klar, siger Gudmundur Gudmundsson. Anders Eggert har spillet 159 kampe og scoret 578 mål for Danmark. Han har deltaget ved alle slutrunder siden 2009 – herunder også OL i London 2012.

Sponsoreret indhold