Han er i bedring

Den 62-årige forsanger er i gang med genoptræningen

Den 62-årige forsanger er i gang med genoptræningen

Foto: All Over

Hans lune røst plejer at gjalde op om, at "alting har en ende", i sangen om Hvalborg.

Men heldigvis gik det ikke så galt, da Shu-bi-dua-forsangeren Michael Bundesen for to uger siden i sit hjem i Charlottenlund blev ramt af en blodprop i hjernen.

Jernring om Bundesen

Læs også:
Alvorligt syg

Og på trods af at Shu-bi-dua har besluttet sig for ikke at udtale sig til pressen om 62-årige Bundesens situation, kan bandets trommeslager Ole Kibsgaard alligevel oplyse, at Bonden er ved at komme sig.

- Michael har det efter omstændighederne godt, og han genoptræner fint. Mere har vi ikke at føje til hans situation, siger Ole Kibsgaard eksklusivt til SE og HØR.

Ligesom med-shubberne har Bundesens familie nærmest dannet jernring om sangeren og bedt om fred og ro til at få den elskelige frontfigur helt på højkant igen.

På scenen igen

Privat danner Michael Bundesen par med den tidligere TV-vært Dorte Studsgarth og er ud over de to voksne børn Nanna Marie og Nicolaj far til efternøleren Karl Gustav, hvis mor han dog brød med under graviditeten i 2002.

Shu-bi-dua skulle have indledt deres sommerturné i den forgangne uge, men droppede øjeblikkelig alle koncerter, da Bundesen blev indlagt. Det er dog planen, at det folkekære orkester slår tonen an, så snart Michael er klar til at synge om fed rock og Hvalborg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close