Nyheder2. april 2016

Hammerslagsmægler flytter ind hos Rigmor Zobel

Ejendomsmægleren Peter Norvig er flyttet ind i Rigmor Zobels Vedbæk-villa.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bb-29573.jpg
 Foto: ALL OVER
Ejendomsmægleren Peter Norvig, som i en periode deltog i ”Hammerslag”-programmerne, har sammen med hustruen Hanne Nørrisgaard fået bopæl i en 345 kvadratmeter stor villa tilhørende jetsetjuristen Rigmor Zobel.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-28251.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Peter Norvig har været bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment. Her ses han ved en reception hos Flemming Østergaard alias Don Ø. (Foto: Thomas Laursen) 55-årige Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard, som også er ejendomsmægler, er vant til at bo i luksus.
For tre år siden blev de på grund af skrantende økonomi tvunget til at sælge deres 700 kvadratmeter store luksuspalæ Tusculum ved Bagsværd Sø. Dermed led de et tab på 21 millioner kr. Nu bor Hanne og Peter til leje på den halve plads.
https://imgix.seoghoer.dk/sh-688215.jpg
 Foto: Claus Poulsen
Bortset fra havudsigt mangler der intet i Rigmor Zobels luksuriøse villa, som Peter Norvig og frue nu har lejet sig ind i. (Foto: CLAUS POULSEN)
Indtil 2010 havde 46-årige Rigmor Zobel et tæt forhold til kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. Nu er hun sammen med sin mand Jesper Ravn og børnene Esther og Hermann flyttet til Montreux i Schweiz.

Sponsoreret indhold