Hammerslags-vært var DJ til Thomas Skovs bryllup

Thomas Skov og Emilie Gershøj Bruhn sagde ja til hinanden ved et smukt bryllup i Vor Frue Kirke i København lørdag

Thomas Skov og Emilie Gershøj Bruhn sagde ja til hinanden ved et smukt bryllup i Vor Frue Kirke i København lørdag

Foto: Thomas LaursenDer var masser af kendiskærlighed i luften, da hele to celebre par sagde ja til hinanden lørdag den 13. september i Vor Frue Kirke i København.

Først blev tv-værten Thomas Skov Gaardsvig gift med sin Emilie Gershøj Bruhn, og efterfølgende sagde komikeren Casper Christensen ja til sin Isabel Friis-Mikkelsen.

Komikeren Geo var med til at fejre kærligheden mellem Gaardsvig og Gershøj med en kæmpe bryllupsfest, hvor tv-værten Christian Degn fra Hammerslag stod bag DJ-pulten.

Og var en yderst imponeret komiker, der overværede det musikalske indslag fra Hammerslag-værten og hans bror. Det fortæller han på et billede fra sin Instagram-profil, hvor musikanterne står badet i en mørk, blå belysning.

LÆS OGSÅ: Så er Thomas Skov blevet gift

LÆS OGSÅ: Thomas Skov: Her er nøgenbilledet, han fortryder

LÆS OGSÅ: Thomas Skov chokerer: I seng med mand

- Var til det mest fantastiske bryllup i går... hvor værten fra Hammerslag var DJ og!!! hans bror var saxofonist - SAMTIDIG. Det var så syret og fedt, skriver Geo til billedet med begejstrede smileys.

Ud over Geo havde Thomas Skov Gaardsvig også sendt bryllupsindbydelser ud til tv-værterne Anders Breinholt, Anders Lund Madsen og Emil Thorup, der dog også bryllupspendlede til Casper Christensens vielse.

Geo var i slutningen af august med til Thomas Skov Gaardsvigs polterabend, som blandt andet stod på udklædning i dyretøj sammen med tv-værten Joakim Ingversen.

Thomas Skov Gaardsvig og hans nye kone har været kærester i seks år og mødte hinanden på DR. Geo har deltaget Gaardsvigs program "Thomas Skovs sportsprogram."

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close