Nyheder29. september 2022

Håndværkertilbud solgt for VILDT millionbeløb: Landets dyreste

Et noget slidt hus på Frederiksberg i København er solgt for et gigantisk beløb
Da det 250 kvadratmeter store hus, som ligger på Poul Møllers Vej tæt på Frederiksberg Have, er blevet solgt for næsten 20 millioner kroner. 
Da det 250 kvadratmeter store hus, som ligger på Poul Møllers Vej tæt på Frederiksberg Have, er blevet solgt for næsten 20 millioner kroner.
 Foto: Boliga

Håndværkertilbud er ikke ligefrem noget, der normalt skifter hænder for kæmpestore ottecifrede beløb, men det er ikke desto mindre det, som salget af et noget slidt hus på Frederiksberg i København har indbragt.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Da det 250 kvadratmeter store hus, som ligger på Poul Møllers Vej tæt på Frederiksberg Have, kom til salg tilbage i marts, var det med en udbudspris på 27 millioner kroner, der sikrede det titlen som det absolut dyreste ”håndværkertilbud” på det danske boligmarked.

Efter nogle måneder blev der skåret en god bid af prisen, så ejendommen til sidst var til salg for 23,5 millioner kroner. Men det lykkedes den nye ejer at få endnu et solidt afslag med i handlen:

Det næsten halvandet hundrede år gamle hus blev nemlig i sidste ende solgt for 19,75 millioner kroner – over syv millioner kroner under første udbudspris.

Nu venter der køberen lidt af en opgave. Hjemmets ti værelser skal nemlig ”sættes i stand fra A til Å”, som der stod i salgsmaterialet hos den lokale mæglerbutik EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg C, da huset kom til salg.

”Billigt” i landets dyreste område

Selvom 20 millioner kroner nok er et beløb langt over formåen for de fleste ganske almindelige boligkøbere, så er det ikke desto mindre ikke et helt usædvanligt boligbudget på Frederiksberg, der har tradition for at være et af landets dyreste områder.

Ifølge Boliga.dk har de tinglyste villahandler i den mondæne hovedstadskommune indtil videre i 2022 i gennemsnit indbragt en kvadratmeterpris på 88.350 kroner. Til sammenligning ligger landsgennemsnittet for en kvadratmeter solgt villa på knap 17.000 kroner i samme periode.

Det betyder også, at køberen af håndværkertilbuddet på Poul Møllers Vej er sluppet relativt ”billigt” fra sit villakøb i det dyre område: I hvert fald kan salgsprisen omregnes til en kvadratmeterpris på knap 78.700 kroner, der altså ligger et godt stykke under niveauet på Frederiksberg.

Se det dyre håndværkertilbud her

Sponsoreret indhold