Nyheder12. december 2013

Håndboldstjerne bliver tv-darling

Joachim Boldsen får nyt job
https://imgix.seoghoer.dk/media/4c0bae447601493a8686b64996ac1283.jpg
 Foto: All OverHåndboldskoene er lagt på hylden, og i stedet griber håndboldstjernen Joachim Boldsen nu mikrofonen.

Den 35-årige håndboldspiller bliver nemlig en del af TV3 SPORTs håndbold- og sportsdækning, og første gang han toner frem på skærmen bliver allerede til januar, hvor landsholdets håndbolddrenge spiller EM-slutrunde på hjemmebane.

Joachim Boldsen spiller i øjeblikket for KIF Kolding København, men karrieren synger på sidste vers, og til sommer er hans arbejde i klubben færdiggjort. Dermed er Joachim Boldsen fastansat på tv-stationen fra august 2014.

Joachim Boldsen: Tæt på skilsmisse

Den tidligere landsholdsspiller vil i fremtiden kunne ses i forbindelse med TV3 SPORTs øvrige håndbolddækning, men skal også kastes ud i at dække andre sportsgrene. Og det bliver et helt nyt liv for Joachim Boldsen. Han har dog forberedt sig på det i flere år.

- I min håndboldkarriere har jeg altid sagt, at lysten skulle være der for at kunne levere toppræstationer. Jeg er ved at være ved vejs ende som aktiv, men jeg føler, at jeg har masser at give af endnu, og jeg er klar til at tage hul på et nyt kapitel i mit arbejdsliv, siger Joachim Boldsen i en pressemeddelelse.

- Jeg ser frem til at byde ind med en masse af de ting, jeg har med i bagagen fra min professionelle karriere, men også til at lære og stifte kendskab med en helt ny verden inden for journalistik, formidling og tv.

Spiegelhauer: Boldsen er doven

Joachim Boldsen fastslår dog, at han agter at afslutte sin aktive håndboldkarriere med fuld fokus og med et ekstra mesterskab på CV'et.

Sponsoreret indhold