Nyheder22. januar 2009

Håndboldherrerne: Svigtes af fruerne

Der bliver ingen hanky panky i tredje halvleg. Landsholdet får nemlig alligevel ikke besøg af deres bedre halvdele i Kroatien på lørdag
Håndbolddrengene ved pressemødet inden afgangen til Kroatien
Håndbolddrengene ved pressemødet inden afgangen til Kroatien
 Foto: All Over

De må næsten altid undvære ægtefæller, kærester og børn i lange perioder, når der spilles slutrunder i udlandet.

Derfor havde Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med flyselskabet Cimber Air fået en aftale i stand om at bringe kvinder og børn frem til kampdagen på lørdag, hvor der skal spilles mellemrunde i den kroatiske by Zadar. Men sådan skulle det ikke være alligevel.

- Vi fik forhandlet en god pris med flyselskabet, der har lavet en særtur for i alt 168 personer til mellemrunden. Men desværre var der ikke tilstrækkelig opbakning blandt spillernes koner og kærester, siger pressechef Finn Tage Jensen fra Dansk Håndbold Forbund.

At få bragt kvinderne ned ville ellers have bidraget til trivslen blandt spillerne - især ville det kunne imødegå de familiemæssige afsavn, de lider under i den langvarige turnering. Til gengæld forventes kvinderne helt sikkert at komme hid, hvis håndboldherrerne kvalificerer sig til semifinalerne, der bliver afviklet fredag den 30. januar.

Sponsoreret indhold