Nyheder17. august 2016

Håndboldherrerne om maskot: Er det en abe?

Mads Mensah Larsen og Henrik Møllgaard laver sjov i Rio - og kommer med en lille hentydning til en herlige brøler fra Line Baun Danielsen. Se både billede og video her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.22661873.jpg
 Foto: All Over

Der er masser af humor i truppen hos de danske håndboldherrer, og der er ikke noget der er for skørt eller helligt til, at de gæve håndboldgutter kan more sig med det.

Henrik Møllgaard har delt er skønt billede af holdkammeraten Mads Mensah Larsen, der sidder med OL’s maskot - og han er altså lidt i tvivl om, hvad det egentlig er for et dyr, han sidder med.

For dem, der husker Line Baun Danielsens brøler på TV, hvor hun sidder i studiet sammen med Ole Stephensen og ser et billede med en sort mand i en båd - og den stakkels Line ikke helt kan se, hvad billedet viser og spørger: ”Er det en abe?” Den episode kunne billedet - ud over forundringen over, hvad dyret er - også være en sjov hentydning til.

Se den sjove og ikoniske video med Line Baun Danielsen, der ser forkert på skærmen her:

Flere brugere er søde at fortælle håndboldherrerne, at maskotten er et miks af forskellige brasilianske dyr, men der er ingen tvivl om, at maskotten er en succes.

- Jeg er ikke helt sikker på hvad det er for et miks af dyr, men Mensah blev i hvert fald enormt glad for den!, kommenterer Henrik Møllgaard nede i kommentarfeltet.

Danmark spiller i aften kl. 22.00 kvartfinale mod Slovenien.

Men hvilket dyr er maskotten? Deltag i afstemningen her:

Sponsoreret indhold