Nyheder16. januar 2022

Håndboldchok: Mathias Gidsel er skadet - træner ikke med resten af truppen

Mathias Gidsel er for skadet til at træne. Den unge stjerne misser måske kampen i morgen mod Nordmakedonien
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/haandbold_2.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Landsholdet har søndag haft en let træning efter sejren over Slovenien lørdag, men en af de store profiler måtte sidde over.

Mathias Gidsel fik i gårsdagen kamp et ordentlig slag i ribbenene, og det forvolder spilleren så store smerter, at han måske sidder over i den sidste gruppekamp mod Nordmakedonien.

Det fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen til B.T.

- Mathias er tvivlsom til i morgen. Det er svært at svare på, hvor hårdt han er ramt – han er hjemme på hotellet. Så lige nu giver vi ham ro og pause.

- Og så håber vi, at han er klar til at spille på torsdag, siger landstræneren til avisen.

God timing

Timingen kunne dog være værre for Gidsel og landsholdet. Danmark sikrede sig allerede lørdag en placering i mellemspillet med sejren over Slovenien.

Nordmakedonien er desuden sidst i Danmarks gruppe, og derfor kommer Danmark ikke til at tage pointene for en eventuel sejr mod nordmakedonierne med over i mellemspillet.

Hvem Danmark skal møde på torsdag, hvor Gidsel forhåbentlig er på højkant igen, er endnu ikke til at sige. Danskerne kædes i mellemgruppen sammen med de to bedste hold fra gruppe B og C.

Danmark har til gengæld atter fået målmand Jannick Green tilbage i truppen.

Green har været i coronaisolation, siden har testede postivt for 13 dage siden, men søndag har han endelig fået grønt lys til at slutte sig til resten af den danske trup.

Sponsoreret indhold