Nyheder6. november 2014

Gymnasieelev laver Emil Thorups beskidte arbejde

DR-værten har hyret en gymnasieelev til at rydde op efter sig
Emil Thorup har hyret en gymnasieelev til at rydde op.
Emil Thorup har hyret en gymnasieelev til at rydde op.
 Foto: Kaspar Wenstrup




Hvordan støtter du en god sag samtidig med, at du får ryddet op i hjemmet? Du kan for eksempel hyre en gymnasieelev til at komme og arbejde for dig til den årlige "Operation Dagsværk".

Det er netop, hvad Emil Thorup fra DR3-programmet "Kridhvid i Kina" har gjort. På det sociale medie Instagram lagde den blonde tv-charmør onsdag et billede op af sin entré, der er fyldt af poser med gammelt tøj og skrammel.

- Sådan ser det ud, når man har en "Operation Dagsværk"-elev engageret, skriver den kække tv-vært, og fortsætter:

- Ikke nok med, at jeg støtter homoseksuelle i Kenya - hvor man får 14 år i spjældet for den slags - så får jeg også ryddet ud i alle skabe og skuffer, skriver Emil Thorup efterfulgt af en glad smiley og et løfte om snarlig frokostpause for den arbejdsomme gymnasieelev.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Jeg vil være far

LÆS OGSÅ: Sådan vil Emil Thorup aflive homotvivl

LÆS OGSÅ: Emil Thorup vil plejes af kollegaer



Emil Thorup dukkede første gang op i danskernes stuer som assistent for Casper Christensen i tv-serien "Klovn". Siden har han blandt andet taget temperaturen på danskernes sexvaner på det hedengangne DR MAMA og "født" et barn i programmet "Smerteeksperimentet" på DR3.

Lige nu kan man følge Emil Thorup og hans medvært Thomas Skov i Asien. Her har tv-makkerparret som mission at finde vejen til berømmelse.

"Operation Dagsværk" er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor danske gymnasieelever søger privat beskæftigelse for én dag og får deres løn udbetalt i humanitær støtte. Pengene fra projektet går i år til at forbedre homoseksuelles rettigheder i det afrikanske land Kenya.

Se billedet af Emil Thorups oprydningsdag med "Operation Dagsværk".

Sponsoreret indhold