Gymnasieelev laver Emil Thorups beskidte arbejde

Emil Thorup har hyret en gymnasieelev til at rydde op.

Emil Thorup har hyret en gymnasieelev til at rydde op.

Foto: Kaspar Wenstrup
Hvordan støtter du en god sag samtidig med, at du får ryddet op i hjemmet? Du kan for eksempel hyre en gymnasieelev til at komme og arbejde for dig til den årlige "Operation Dagsværk".

Det er netop, hvad Emil Thorup fra DR3-programmet "Kridhvid i Kina" har gjort. På det sociale medie Instagram lagde den blonde tv-charmør onsdag et billede op af sin entré, der er fyldt af poser med gammelt tøj og skrammel.

- Sådan ser det ud, når man har en "Operation Dagsværk"-elev engageret, skriver den kække tv-vært, og fortsætter:

- Ikke nok med, at jeg støtter homoseksuelle i Kenya - hvor man får 14 år i spjældet for den slags - så får jeg også ryddet ud i alle skabe og skuffer, skriver Emil Thorup efterfulgt af en glad smiley og et løfte om snarlig frokostpause for den arbejdsomme gymnasieelev.

LÆS OGSÅ: Emil Thorup: Jeg vil være far

LÆS OGSÅ: Sådan vil Emil Thorup aflive homotvivl

LÆS OGSÅ: Emil Thorup vil plejes af kollegaerEmil Thorup dukkede første gang op i danskernes stuer som assistent for Casper Christensen i tv-serien "Klovn". Siden har han blandt andet taget temperaturen på danskernes sexvaner på det hedengangne DR MAMA og "født" et barn i programmet "Smerteeksperimentet" på DR3.

Lige nu kan man følge Emil Thorup og hans medvært Thomas Skov i Asien. Her har tv-makkerparret som mission at finde vejen til berømmelse.

"Operation Dagsværk" er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor danske gymnasieelever søger privat beskæftigelse for én dag og får deres løn udbetalt i humanitær støtte. Pengene fra projektet går i år til at forbedre homoseksuelles rettigheder i det afrikanske land Kenya.

Se billedet af Emil Thorups oprydningsdag med "Operation Dagsværk".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close