Gustav: Vælter sig i succes efter youtube-sang

Gustav har lavet en sang, hvor glad han er for sig selv.

Gustav har lavet en sang, hvor glad han er for sig selv.

Foto: Dan MariegaardHan er forlængst sprunget ud som homoseksuel, men onsdag aften sprang Gustav Salinas ud som sanger. Han har i samarbejde med 8Ball begået i hit, der inditl i dag er set af knap 800.000 mennesker.

Sangen hedder "Gustav" og handler naturligvis om ham selv. For selv om han er glad for sig selv, er han også udemærket godt klar over, at han til tider kan være for meget.

- Jeg synes, det er fedt, at folk har taget så godt imod min sang. De havde nok forventet, at jeg havde lavet en seriøs sang, ligesom alle de andre reality-stjerner, der har udgivet musik. Men de synes, det er fedt, at jeg er så selvironisk, jubler en glad Gustav, da seoghør.dk ringer til ham.

Gustav: Vil have Bo Spellerberg med i seng

Hvem vil ikke gerne have et stykke med Gustav, spørger han i sangens sjove omkvæd. Og der er noget om det, for siden hittet ramte youtube, har telefonen været rødglødende.

- De næste tre måneder er jeg booket hver eneste weekend. 8Ball og jeg tager på turné i Jylland, hvor vi skal optræde, og jeg skal bagefter stå i baren, fortæller hitmageren.

Hør eller genhør sangen om Gustav her:
Gustav: I gråd ved sin fars grav

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close