Nyheder 6. april 2013

Gustav: Skudt i Pamela Anderson

Han er egentlig til mænd, men hvis han skal gøre en undtagelse, skulle det være med sexbomben over dem alle
Man kan ikke sige, man ikke kan lide det, hvis man ikke har prøvet det. Det er Gustavs holdning til heterosex
Man kan ikke sige, man ikke kan lide det, hvis man ikke har prøvet det. Det er Gustavs holdning til heterosex
Foto: All OverGustav har aldrig lagt skjul på, at han væmmes ved det kvindelige kønsorgan. Men på den anden side mener han heller ikke, at han helt kan afskrive sex med en kvinde, før han har prøvet det.

- Et hul er et hul, men altså... En dag skal jeg vel prøve. Jeg tror ikke, jeg kan lide det, men man skal jo prøve, før man kan sige, om det er noget, siger han i MetroXpres.

Reality-homoen har da også lavet en top-3 over kvinder, han gerne vil ruske en tur på lagenerne, hvis han nu skulle gøre alvor af det.

- Jeg har en top-3. Nummer ét er hende fra Baywatch. Pamela Anderson. Hun er rigtig sexet. Hun har en flot krop med faste bryster, og så har jeg fået at vide, at store læber er godt, hvis man er hetero. Så er hun rig og har god stil Hun er et forbillede for mange mennesker, siger han i interviewet.

Gustav Salinas: Ude med bøssen

På andenpladsen har han en rigtig actiondukke, mens tredjepladsen er besat af en latinogodte.

- Hende, der er kæreste med Brad Pitt. Angelina Jolie. Hun er både feminin, men også maskulin, fordi hun laver actionfilm. Hun ville kunne beskytte en. Og så er der Gaby fra "Desperate Housewives" (Eva Longoria, red.)Hun er bare perfekt. Hun er ligesom en småkage med chokolade på, siger han.

Man skulle næsten tro, den kække fyr med den store selvtillid havde planer om at score en kvinde. Han har i hvert fald allerede udtænkt en slagplan for, hvordan han vil bære sig ad.

- Det er nemt at score en kvinde. Man skal bare gå over til hende og sige, hun er smuk og fantastisk og guddommelig og har et godt hjerte og alt sådan noget lort. Man skal bare være sød og give dem gaver, så er de glade.

Gustav: Så meget tjener han

Sponsoreret indhold