Nyheder20. december 2013

Gustav: Sætter pris på bryster

TV-frækkerten Gustav Salinas er i spil til at overrække reality-patter-pris
Gustav Salinas får måske helt nyt forhold til sine realitykollegers bryster i det nye år
Gustav Salinas får måske helt nyt forhold til sine realitykollegers bryster i det nye år
 Foto: Claus Poulsen



Når Gustav Salinas spejder efter labre mennesker i nattelivet, er det normalt mandekroppe og ikke de kvindelige former, der tiltrækker ham.

Men i det nye år kommer vi måske til at se Gustav sætte pris på bryster. I bogstavelig forstand. For han er nemlig en af de reality-kendisser, der skal overrakke priser til det helt nye "Reality Award" show.

På lige fod med skuespillere, fodboldhelte og musikere får Gustav, Linse, Amalie og alle de andre nu deres helt eget prisuddelingsshow.

Nu er Gustav en rigtig stjerne

Så når vi rammer 2014, er ingen længere i tvivl om hvem, der er de bedste nye realitydeltagere, har lavet det allerbedste program og har bitchet ud i det største drama. For det er alt sammen noget, der bliver afgjort til "Reality Award".

Og altså også årets bedste realitybryster bliver kåret på aftenen, som kommer til at foregå på Bremen Teater i København d. 12. marts.

Der bliver uddelt 15 priser i alt, og udover at overbringe én af dem til vinderen, går Gustav naturligvis også på scenen sammen med legendariske 8-Ball.

Hvem der bliver nomineret til den svulmende, smukke titel som indehaver af den bedste barm i de danske realityprogrammer, og om det bliver Gustav eller en anden realitystjerne, der kommer til at overrække prisen, vil blive offentliggjort inden showet.

Ronni Garner synes, Linse Kessler har gode kasser. Hvad synes du?

Sponsoreret indhold