Nyheder31. oktober 2014

Gustav må aflyse jobs i weekenden: Sendt på hospitalet

Reality-gutten sendt til tælling med alvorlig halspine
Af af
Gustav har været et smut på hospitalet - måske han skal opereres lørdag
Gustav har været et smut på hospitalet - måske han skal opereres lørdag
 Foto: Privat/Gustav SalinasVi kender ham som en evigt sprudlende og energisk fyr. Men i disse dage er Gustav Salinas ikke i hopla.

Den populære reality-gut er nemlig så hårdt ramt af hævede mandler, at han fredag blev sendt på hospitalet og derfor må aflyse sine jobs i weekenden.

Den triste besked afslørede reality-fyren selv på sin Facebook- og Instagram-profil fredag eftermiddag.

- Er utroligt ked af at jeg bliver nødt til at skuffe folk i denne her weekend. I går kunne jeg ikke komme til Linses bog release og i dag bliver jeg nødt til at aflyse mit job i Randers på Crazy Daisy. Jeg er nu desværre på dobbelt dosis medicin og blev sendt på hospitalet af min læge i dag og hvis det ikke hjælper skal jeg have fjernet mandler i morgen kl 11.00, skriver Gustav Salinas i sin besked.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f2adac08297c4cb291ab12e75ecf9fee.jpgGustav har lagt dette billede op fra tidligere på dagen, hvor han blev sendt på hospitalet (Foto: Privat/Gustav Salinas)


LÆS OGSÅ: Gustav Salinas tjener kassen

LÆS OGSÅ: Se billederne: Gustav nyder livet i Chile

Trods den mulige operation er der dog også lyspunkter at spore, tilføjer Gustav Salinas:

- Men det positive ved det hele er at min læge har sagt jeg skal spise bløde ting, som f.eks. franskbrød med nutella og hvis der er noget jeg elsker, så er det nutella. <3 Men jeg krydser fingre for at min dobbelt dosis medicin gør at mine mandler har det godt i morgen. Kys. <3

De hævede mandler voldte allerede problemer for Gustav for et par dage siden. Torsdag fortalte han således sine over 205.000 fans på Facebook, at han ikke kunne huske, hvornår han sidst havde været så syg:

- Men denne gang glemmer jeg i hvert fald aldrig. 41 i feber og er på penicillin, og har så hævede mandler at jeg ikke kan spise noget. Føler mig så ynkelig men dejligt at min mor og svigerinde Sofia Martinez kom i dag og lavede mad og gjorde rent for mig. Hold kæft jeg elsker jer. Det værste ved det hele er bare at jeg skulle have været til min elskede Linses bog release i aften, og nu krydser jeg bare fingre for at jeg har det bedre i morgen for jeg har så meget arbejde og ting at tage mig til, at jeg ikke har tid til at være syg.

Sponsoreret indhold