Nyheder31. marts 2014

Gustav led af spiseforstyrrelse

Reality-gutten afslører i sin selvbiografi, at han i ungdommen havde et sygt forhold til sin krop
Af af
Gustav Salinas fortæller også gerne om sin egen opvækst og sygdom i bogen "Mit sande jeg.
Gustav Salinas fortæller også gerne om sin egen opvækst og sygdom i bogen "Mit sande jeg.
 Foto: Claus Poulsen




I bogen "Mit sande jeg" har Gustav Salinas travlt med at skælde en lang række kendte ud, men reality-gutten leverer så sandelig også masser af stof om sig selv.

De fleste har efterhånden set billederne af Gustav Salinas som knægt, hvor han faktisk var temmelig buttet, men da han opdagede, at han var til fyre, satte han skub i slankekuren.

Alt for meget endda.

LÆS OGSÅ: Gustav om klamme Dennis Knudsen

I bogen skriver han blandt andet:

- Fra den ene dag til den anden holdt jeg nærmest op med at spise. På Google fandt jeg alt muligt om, hvordan man kunne tabe sig i rekordfart, så jeg spiste fra da af kun gulerødder og rugbrød med tun. Kiloene raslede af mig på rekordtid

- Faktisk blev jeg til sidste så tynd, at min familie blev bekymret for mig. Jeg havde fuldstændig mistet appetitten, og hvis jeg skulle føle den mindste form for sult, så drak jeg en masse vand for at få det til at gå væk. Det udviklede sig til en regulær spiseforstyrrelse, for jeg sultede faktisk mig selv.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4f4f178e647447d2a86044f6613bc67d.jpg



I dag har Gustav et helt naturligt forhold til sin krop. (Foto: Kaspar Wenstrup)


I bogen skriver han også:
Jeg elskede at stå og se mig selv i spejlet. Så stod jeg og drejede mig, så jeg rigtigt kunne se, hvor lækker tynd jeg var blevet. Selv om min mor forsøgte at få mig til at spise og var rigtig ked af det, så tog det mig faktisk flere år at komme ud af det, skriver Gustav Salinas i "Mit sande jeg". Først da han som 17-årig fik et fritidsjob i et træningscenter, gik det op for Gustav, at han var syg og alt for tynd.


LÆS OGSÅ: Irina besat af djævelen

Sponsoreret indhold