Gustav lancerer hjemmeside

Gustav er en festlig fyr, og nu kan du snart følge ham på hans egen hjemmeside

Gustav er en festlig fyr, og nu kan du snart følge ham på hans egen hjemmeside

Foto: Claus PoulsenVil du også gerne have lidt Gustav, så er chancen der snart. Reality-fyren Gustav lancerer nemlig sin egen hjemmeside www.fabulousbygustav.dk i midten af juli, og her er der mulighed for at snakke med Gustav over skype.

- Man kan se mine videoer, man kan booke mig, man kan kan købe produkter fra mig, med mit eget navn, t-shirt, tøj, kuglepenne, cremer og så videre med mit navn på, forklarer Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav er atter single

- Og så kommer jeg til en gang om ugen at lave en skyperunde. Så hvis folk har spørgsmål eller har problemer, så kan man skype med mig, og så bytter jeg så ud efter fem minutter, så alle mine fans kan få lov at snakke med mig.

- Første gang danskerne hilste på Gustav var i 2008, da han trådte frem i "Dagens Mand" sammen med 19 andre homoseksuelle mænd skulle vurdere potentialet i andre mænd. Siden da er hans popularitet blandt danskerne vokset i raketfart. Og han er en af de danskere der har flest følgere på Instagram og Facebook.

LÆS OGSÅ: Gustav vandt retssag

- Ideen med den her hjemmeside er at markedsføre mig, for jeg er jo et brand i mig selv. Jeg er kommet i en alder, hvor jeg er begyndt at brande mig selv på en god måde og jeg arbejder meget med det. Jeg er jo mit eget produkt, lyder det fra Gustav.Gustav har også udgivet en bog om sit liv. (Foto: Claus Poulsen)


Her kan folk også få svar på, hvorfor Gustav ikke altid er tilfredse med de dates han bliver sendt ud på, når han optræder på TV.

- Det jeg glæder mig allermest til er, at man kan køre live-tv. Så for eksempel når folk sidder og ser "For lækker til love" derhjemme, så kan jeg være live på min hjemmeside, og så kan folk spørge mig, hvorfor gjorde du sådan, hvorfor sagde du sådan.

- Det bliver skidegodt, lover reality-fyren.

Hjemmesiden, der er lavet i samarbejde med kunto.dk har premiere i midten af juli og får navnet www.fabulousbygustav.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close