Nyheder5. september 2011

Gustav: Kompromisløs linselus

For lækker til love-deltageren prioriterer tid på skærmen så højt, at han ikke længere har tid til at varetage et fuldtidsjob
Gustav er gået all-in på sit reality-liv
Gustav er gået all-in på sit reality-liv
 Foto: All Over

Der skal lægges både tid og kræfter i, hvis man vil være en rigtig reality-stjerne. Det har Gustav fra For lækker til love måtte sande. Derfor har han nu fundet sig en deltidsstilling fremfor sit fuldtidsarbejde, så han har masser af tid til at lade sig følge rundt af kameraholdet. Det fortæller han til TVTid.dk.

- Jeg bruger gennemsnitligt 20 timer om ugen på det. Man skal jo både på dates og snakke en hel masse med producenterne. Man skal også bruge tid på at finde alle sine dates, forklarer den orangebrune reality-stjerne.

Læs også: Gustav gokker til Lyngvild

Det er et bevidst valg, at vælge reality-showet frem for jobbet og Gustav nyder hvert minut på skærmen.

- Jeg har jo selv valgt det. Jeg hygger mig, og der er mange andre fordele ved at være kendt. For eksempel bliver jeg booket som gæstebartender, siger Gustav til TVTid.

Læs også: Har du en større pakke end Gustav?

Samtidig fortæller han, at man desværre ikke bliver rig af de gæstebartender jobs, som man kan scorer, hvos man er berømt. Og det er jo ærgerligt, når man ligesom Gustav har smag for designermærket Burberry.

Hvordan han nu finansierer fornyelserne i klædeskabet, melder historien intet om, men han får i hvert fald ikke løn for at deltage i For lækker til love…

Sponsoreret indhold