Nyheder 19. marts 2015

Gustav køber ny trendy bil

Kan du gætte modellen på reality-fyrens nye bil?
Foto: Kaspar Wenstrup

SE og HØR fortalte i går, at Gustav har valgt at sælge bimmeren til fordel for en mindre og mere diskret model. Nu er bimmeren allerede solgt, og Gustav har valgt en ny øse.

- Så lykkelig! Så er jeg endelig kommet af med min bimmer. Fucking svært at forhandle den. Skulle desværre af med 50.000 bare i reparationer af ridser og hærværk. I morgen skal jeg ud og hente min spritnye Fiat 500C, inkl alt det ekstra udstyr, man kan forestille sig. Jeg er faktisk ikke længere sur over hærværket. Det har faktisk hjulpet mig, da jeg nu kommer til at spare så mange penge. Bare i forsikring kommer jeg til at spare en formue. Lige nu giver jeg 24.000 for BMW'en, og nu kommer jeg til at give 3500 for Fiat'en. I benzin har jeg regnet ud, at jeg kommer til at spare 21.000 om året. Bimmeren kører kun 6 km på literen og Fiat'en kører 22 km på literen, skriver Gustav på Facebook, som er lettet over at være kommet af med sin bil-hovedpine.

Hvad synes du om Gustavs nye bil?


Sådan ser den model ud, som Gustav har købt. Hvilken farve den mode-rigtige reality-fyr har valgt, vides ikke endnu (Foto: Fiat.dk)

Sponsoreret indhold