Nyheder 19. september 2014

Gustav: - Jeg fik stådreng i fællesbadet

Gustav giver yderst personlige råd til fortvivlede homoseksuelle
- Jeg tror der er mange homoseksuelle der prøver at fornægte deres seksualitet, og det synes jeg er utrolig synd, skriver Gustav.
- Jeg tror der er mange homoseksuelle der prøver at fornægte deres seksualitet, og det synes jeg er utrolig synd, skriver Gustav.
Foto: Dan Mariegaard

- Kom ud med dit sande jeg, udlev dine drømme og vær dig selv tro.Det er Gustavs Salinas' tre gode råd, som han slutter sit blogindlæg af med. Reality-fyren, der er åben homoseksuel, vil nemlig have flere til at springe ud, og derfor fortæller han om sin fortvivlelse, da han selv sprang ud som homoseksuel.LÆS OGSÅ: Lykkelig Gustav efter retssag: Jeg vandt!- Jeg følte en kæmpe frustration og jeg følte mig meget alene da jeg ikke kendte andre homoer, og jeg vidste heller ikke om det var normalt, skriver han om sine tanker fra fortiden.Stådreng i fællesbadetGustav husker især tilbage på en pinlig scene i sin barndom, hvor han følte noget helt særligt under bruseren efter gymnastiktimen, som endte med at blive skelsættende for ham.LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Tjener Kassen- Jeg glemmer det aldrig da jeg fik stådreng på, da en af mine klassekammerater ved navn B, begyndte at kaste vand på mig og begyndte at fjolle med mig i brusebadet - der følte jeg noget helt særligt. En speciel kemi, og pludseligt kunne jeg mærke noget jeg ikke havde prøvet før. Det var så pinligt, skriver Gustav Salinas.Til gengæld blev Gustav efter den episode klar over, at han ikke var som de andre.LÆS OGSÅ: Se videoen: Her jagter Gustav mænd i homo-paradisSpring ud, ellers er du "modbydelig"Og nu er han for længst afklaret med sin seksualitet, og håber, at andre homoseksuelle også bliver det. Ellers er de "modbydelige", mener han.- Jeg tror også der er mange homoseksuelle der prøver at fornægte deres seksualitet, og det synes jeg er utroligt synd. Jeg synes også det er en meget egoistisk gerning hvis man IKKE springer ud. Jeg synes ovenikøbet det er modbydeligt ikke at springe ud. Man har jo hørt om mange tilfælde om mænd der lever dobbeltliv med en kone og børn og en mandlig elsker i hemmelighed. Det synes jeg på ingen måder er fair for kvinden, skriver latinofyren.Det meget personlige blogindlæg har allerede medført flere positive og opbakkende kommentarer fra folk på nettet.En Facebook-bruger skriver "Stor respekt herfra, super godt og ærligt indslag. Dejligt at du åbner op og lader andre høre om dit liv. Du giver mange mennesker meget varme," mens en anden bruger også priser sig lykkelig for blogindlæget: "Bliver rørt over din ærlighed og fedt, at du motiverer andre! Har kæmpe respekt for, at du ikke kun tør vise venner og familie hvem du er og hvad du har været igennem, men også alle os andre. Du er en stor inspiration!".Du kan læse hele Gustav Salinas' blogindlæg her.LÆS OGSÅ: Gustav: Øretæver til Kronprins Frederik

Sponsoreret indhold