Nyheder 23. maj 2011

Gustav: Hvad er der klamt ved mig?

Realityfænomenet kan slet ikke begribe, hvorfor en kendt dansk sangerinde har kaldt ham ”vammel”. Se, hvem det er, her
Gustav er rasende på Susanne Lana
Gustav er rasende på Susanne Lana
Foto: Michael Medgyesi

19-årige Gustav fra For lækker til love er ude af sig selv, efter 65-årige Susanne Lana har kritiseret ham på sin Facebook-profil.

Dansktopsangeren havde set et afsnit af For lækker til love og var blevet så forbavset over Gustav, at hun på sin Facebook-profil skulle have skrevet, at han var "vammel" og "klam".

Læs også: Kælen hilsen fra Gustav

- Det værste, hun siger, er, at jeg er klam. Hvorfor skulle jeg være klam - har hun ikke set sig selv i spejlet?! Hun ligner en heks. Folk kan godt se, hvor glad en person jeg er. Jeg er ikke ond på nogen måde - hvad er der klamt ved mig? spørger realityfænomenet på MSN Starlounge.


Susanne Lana fik et chok, da hun så Gustav på tv (Foto: All Over)

- Det er for meget ovre i det ekstreme inden for bøsseverdenen. Det er slet ikke den bøsseverden, jeg kender. Jeg har aldrig mødt eller set en bøsse så ekstrem, som han er. Han er bare helt ude over det naturlige. Han er mere pige, end en pige er det. Og jeg kan slet ikke have det - men det må han jo selv om, forklarer Susanne Lana til MSN Starlounge.

Læs også: Gustav: Ida Amalie var pinlig

Gustav aner dog ikke, hvad dansktopsangeren fabler om.

- Kællingen er forvirret. Så siger hun, jeg er klam. Har hun set sig selv? Har du set de tænder? De er helt gule. Så er det da klart, hun bliver ked af det, når hun ser For lækker til love - hun er jo helt slidt. Hendes tænder er lige så gule som dronning Margrethes. Hun ligner en kaptajn, lyder det fra en rasende Gustav.

Sponsoreret indhold