Nyheder28. oktober 2009

Gustav fra ”Dagens mand”: Frygter at ende som Sidney

Den 19-årige bøsse fra datingprogrammet vil ikke sammenlignes med selvbruner-fænomenet
Gustav Andersen Salinas vil ikke forveksles med Sidney Lee
Gustav Andersen Salinas vil ikke forveksles med Sidney Lee
 Foto: Privat

Sidney Lees mediekarriere fik et ordentligt skub bagi, da han deltog i "Dagens mand". Lidt af det samme oplever 19-årige Gustav Andersen Salinas, efter han i onsdags tonede frem i homo-udgaven af samme underholdningsshow.

- Jeg blev lidt overrasket over, hvor meget jeg var på, siger Gustav, som er en del af det 20 mand store panel, som dagens mand kan vælge imellem.

Faktisk var Gustav så meget på, at folk ikke kunne undgå at lægge mærke til ham. Den 19-årige tjener er allerede blevet kontaktet af flere medier, han bliver genkendt på gaden og bestormet af folk, som vil være venner med ham på Facebook. Men Gustav Andersen Salinas skal ikke nyde noget af at blive det homoseksuelle svar på Sidney Lee.

Sidney er kikset

- Hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg ikke være kendt som Sidney Lee. Han er kendt på den ufede måde. Han kan ikke noget. Han er bare medieliderlig og opsøger det selv. Jeg synes bare han er kikset, siger den 19-årige "Dagens mand"-deltager, som ikke vil afvise, at han kunne finde på at lave mere TV.

I aften kan du se mere til Gustav, når han toner frem i endnu en specialudgave af "Dagens mand", der bliver sendt på TV2.

Sponsoreret indhold