Nyheder19. juni 2014

Gustav er igen single

Realityfyren følte, at hans chilienske kæreste tog ham for pengenes skyld
Af af
Gustav er ked af, at forholdet til hans chilienske kæreste er slut
Gustav er ked af, at forholdet til hans chilienske kæreste er slut
 Foto: Claus PoulsenDa Gustav i begyndelsen af maj vendte hjem efter en ferie i Chile fløj han på en lyserød sky. For selvom det var sin chilienske familie, som reality-fyren var taget til Sydamerika for at besøge, så mødte han også kærligheden i form af Felipe.

Men nu er Gustav atter single. Kærligheden på tværs af jordkloden holdt ikke.

- Det var meningen, han skulle komme og besøge mig, men så begyndte han at kontakte mig og sige, at han gerne vil komme, men jeg skulle betale for ham, forklarer Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav onanerer over skype

- Jeg havde sagt, at jeg ville betale for alt, mens han var her, men han skulle selv betale sin billet herover, da det viste, at han gerne selv ville besøge mig.

- Og så kunne jeg bare mærke, at det ikke var ægte kærlighed. Det var ikke mig han ville have, han var bare ude efter mine penge. Han havde selv råd til det, for han kommer fra en okay velhavende familie, siger Gustav.

- Det gør rigtig ondt, når man endelig har fundet en, som man tror bare er den rigtige. Vi var meget ude sammen, da jeg var i Chili. Det var så romantisk det hele, forklarer latino-fyren.

- Men sådan er livet, erfarer Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav efter skænderi: Alt er godt igen

Det næste stykke tid, vil han koncentrere sig om at arbejde i stedet for at jagte kærligheden.

- Jeg tror, jeg vil holde en pause, nu tager jeg den lidt med ro. Jeg er lidt ked af det, siger Gustav, som føler et tomrum, selvom han ikke har set Felipe siden begyndelsen af maj.

- Jeg brugte halvanden time hver dag på at sidde og snakke med ham over Skype. Det sluttede i weekenden, og så har vi ikke rigtig snakket sammen siden da, slutter Gustav, der er sikker på, at forholdet er endegyldigt afsluttet.Sponsoreret indhold