Nyheder21. november 2013

Gustav: Dommen er til grin

Den dømte kunne gå ud af retten som en fri mand
https://imgix.seoghoer.dk/media/6508b549b2d4429ea37c60525e830aff.jpg
 Foto: All Over
60 dages fængsel og en bøde på 1620 kroner. Det blev straffen for den 24-årige mand, der for en måned siden kastede en flaske i baghovedet på den populære realitystjerne Gustav Salinas, der blandt andet er kendt for programmer som "For Lækker til Love" og "Linse og Gustav på udebane".

30 dage af fængselsstraffen er betinget, og det betød, at den dømte kunne kalde sig en fri mand, da han gik ud af retten. Han har nemlig dermed allerede afsonet det, han skulle.

Susanne Lana forstår overfald
- Så er dommen faldet og nej jeg er bestemt ikke tilfreds med, at min gerningsmand er på fri fod igen nu, skriver Gustav Salinas på sin Facebook-profil.

- Han har fået en bøde på kr. 1620,- og det syntes jeg er helt til grin, skriver Gustav Salinas, der måtte på Rigshospitalets Traumecenter og blive syet efter overfaldet i det københavnske natteliv.

Men realitystjernen har ikke tænkt sig at lade sig tryne.

Gustav, du skal ikke stønne
- Jeg har altid lært af min elskede mor at holde hovedet højt. Så det vil jeg gøre nu. Jeg kan være glad for, at jeg er sund og rask og kan forsørge mig selv, og jeg har nogle fantastiske mennesker omkring mig, skriver han og takker sine støtter og fans:

- For mit vedkommende er denne her sag slut nu og uanset hvad, føler jeg mig som en vinder. Jeg er den, jeg er, og det har jeg ikke tænkt mig at lave om på. Jeg vil gerne sige tusind mange tak til alle jer som mødte op og alle som har skrevet søde hilsner.

- Det betyder meget for mig. Men sagen er slut nu, og nu vil jeg gerne have lov at lægge den bag mig og kunne smile af alle de smukke ting, verden har at byde mig på, skriver han.

Sponsoreret indhold