Nyheder20. marts 2018

Gus krævede 1.136.000 kroner af Rasmus Nøhr - nu er sagen afgjort

Det juridiske slagsmål mellem pokerstjernen Gustav Hansen og sangeren Rasmus Nøhr har fundet sin foreløbige afgørelse – og Rasmus Nøhr, der stod til at skulle betale over en million koner til sin tidligere ven, kan ånde lettet op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rasmus_og_gus.jpg
 Foto: Aller Media

De kaldte sig engang for gode venner – og havde da også sammen kastet sig ud i et fælles eventyr med koncerterne Danmark Dejligst.

Men gammelt venskab blev forvandlet til iskold luft og en bitter retssag mellem pokerstjernen Gus Hansen og popsmeden Rasmus Nøhr.

Pokerstjernen Gus Hansen krævede nemlig svimlende 1.136.000 kroner af sin tidligere musiker-ven i en sag, der omhandlede to millioner kroner, som Gus Hansen kastede i koncerteventyret Danmark Dejligt, en minifestival som Rasmus Nøhr står bag. Nu har sagen så fået sin foreløbige afslutning.

Det skriver Ekstra Bladet.

Retten har ifølge avisen afgjort, at Rasmus Nøhr "kun" skylder sin tidligere ven Gustav Hansen 90.000 kroner - og altså ikke over den én million kroner, som Gus Hansen ellers forlangte.

- Dommeren finder ikke, at Rasmus’ forretningsførelse har været forkert eller ulovlig, fortæller Rasmus Nøhrs advokat Noaman Azzouzi til Ekstra Bladet.

Rasmus Nøhr fortæller til Ekstra Bladet, at han kalder dagens afgørelse en sejr, selv om han stadig skal til lommerne – han mener, at beløbet viser, at han ikke havde til hensigt at snyde sin ven.

- Kravet var rimelig langt ude i skoven. Jeg tror, det har været en skræmmekampagne eller chikane for at hænge mig ud som en forbryder. Jeg har mest af alt været ked af, at det skulle foregå i pressen, siger Rasmus Nøhr til Ekstra Bladet.

Koncerteventyr Danmark Dejligst, som Rasmus Nøhr startede i 2012, endte med røde tal og konkurs, men inden konkursen hev Rasmus Nøhr flere hundredtusinder kroner ud af virksomheden – penge som han placerede i sin egen virksomhed, Skrappe ApS.

Imens så Gus Hansen ikke en krone, og derfor følte han sig så snydt og bedraget, at han krævede i alt 1.136.000 kroner af Rasmus Nøhr.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rasmus-noehr18082017.jpg
 Foto: All Over Press

Gus Hansen og Rasmus Nørh var engang gode venner - det er de ikke mere. Foto: All Over

- Sagsøgte har ikke sikret en ligelig fordeling, men i stedet begunstiget andre kreditorer og i høj grad sig selv, forklarede Gus Hansens advokat Lars Høj Andersson ifølge Ekstra Bladet tilbage i januar.

Det oprindelige krav fra pokerstjernen lød på 896.000 kroner, men beløbet voksede til over en million, fordi man var blevet gjort opmærksom på tilgodehavender i virksomheden.

Koncerteventyret kostede ikke bare Gus Hansen millioner af kroner. Det kostede også venskabet med Rasmus Nøhr – de to havde ellers kendt hinanden i 25 år.

- Jeg kan klandre mig selv for min naivitet, men man tror på en kammerat, som man har kendt i 25 år. Det var en fejl, og det må jeg så lære af og konstatere, at Rasmus har én kammerat, og det er sig selv. Det er trist for mig, forklarede Gus Hansen tilbage i januar til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold