Millionstriden fortsætter: Gus anker sag mod Rasmus Nøhr

Foto: Aller Media

Pokerstjernen Gus Hansen er klar til endnu en runde i sin juridiske boksekamp mod sin tidligere ven, musikeren Rasmus Nøhr.

I går faldt der dom i sagen, hvor Gus Hansen krævede svimlende 1.136.000 kroner af sin tidligere ven i forbindelse med parrets fælles koncerteventyr, der endte med røde tal.

Retten afgjorde, at Rasmus Nøhr "kun" skyldte sin tidligere ven Gustav Hansen 90.000 kroner - og altså ikke over den én million kroner, som Gus Hansen ellers forlangte.

Derfor har Gus Hansen nu valgt at anke sagen og tage en runde mere.

- Vi ses i landsretten, skriver han ifølge Ekstra Bladet i kølvandet på tirsdagens dom.

Rasmus Nøhr fortalte tirsdag til Ekstra Bladet, at han kaldte dagens afgørelse en sejr, selv om han stadig skal til lommerne – han mener, at beløbet viser, at han ikke havde til hensigt at snyde sin ven.

- Kravet var rimelig langt ude i skoven. Jeg tror, det har været en skræmmekampagne eller chikane for at hænge mig ud som en forbryder. Jeg har mest af alt været ked af, at det skulle foregå i pressen, siger Rasmus Nøhr til Ekstra Bladet.

Koncerteventyr Danmark Dejligst, som Rasmus Nøhr startede i 2012, endte med røde tal og konkurs, men inden konkursen hev Rasmus Nøhr flere hundredtusinder kroner ud af virksomheden – penge som han placerede i sin egen virksomhed, Skrappe ApS.

Imens så Gus Hansen ikke en krone, og derfor følte han sig så snydt og bedraget, at han krævede  i alt 1.136.000 kroner af Rasmus Nøhr.

Så gode venner var de!

Gus Hansen og Rasmus Nørh var engang gode venner - det er de ikke mere. Foto: All Over

- Sagsøgte har ikke sikret en ligelig fordeling, men i stedet begunstiget andre kreditorer og i høj grad sig selv, forklarede Gus Hansens advokat Lars Høj Andersson ifølge Ekstra Bladet tilbage i januar.

Det oprindelige krav fra pokerstjernen lød på 896.000 kroner, men beløbet voksede til over en million, fordi man var blevet gjort opmærksom på tilgodehavender i virksomheden.

Koncerteventyret kostede ikke bare Gus Hansen millioner af kroner. Det kostede også venskabet med Rasmus Nøhr – de to havde ellers kendt hinanden i 25 år.

- Jeg kan klandre mig selv for min naivitet, men man tror på en kammerat, som man har kendt i 25 år. Det var en fejl, og det må jeg så lære af og konstatere, at Rasmus har én kammerat, og det er sig selv. Det er trist for mig, forklarede Gus Hansen tilbage i januar til Ekstra Bladet.

Nu er han så klar til at tage endnu en kamp mod sin tidligere ven.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close