Nyheder27. november 2008

Guns'N'Roses: Lægger sag an

Sodavandsproducenten Dr Pepper beskyldes for at nasse på Axl Rose og hans band
Axl er godt sur over, at Dr. Pepper snyder sine kunder
Axl er godt sur over, at Dr. Pepper snyder sine kunder
 Foto: All Over

Dr. Pepper lovede alle sine kunder gratis sodavand, hvis Guns'N'Roses udgav deres længe ventede plade, Chinese Democracy, i år 2008. Det gjorde de, men det kneb lidt for sodavandsproducenten at holde sit løfte. Og det er Axl Rose nu blevet så godt og grundigt gal over, at bandet lægger sag an.

Som bekendt udkom albummet i lørdags, og Dr Pepper holdt deres ord ved på udgivelsesdagen at lade alle interesserede kunne downloade en kupon fra firmaets hjemmeside, som så kunne udløses til en gratis sodavand.

Imidlertid brød Dr Peppers hjemmeside ned grundet den store trafik, og mange fans fik dermed en lang næse og en tør hals. Dr Pepper forlængede kampagnen en dag, men også her var firmaets hjemmeside gået ned store dele af tiden, oplyser Billboard.

Nu har Guns N' Roses, der hidtil slet ikke har blandet sig i sagen, så taget affære. Gruppen har pudset sin advokat Alan Gutman på sodavandsproducenten. Ifølge Billboard skriver advokaten i et brev til Dr Peppers øverste ledelse, at sodavandskampagnen var "en komplet katastrofe, som snød kunderne". Gutman kræver, at Dr Peppers forlænger den periode, hvor man kan få en gratis sodavand, og han kræver, at firmaet indrykker helsidesannoncer med en undskyldning i New York Times, Los Angeles Times, USA Today og Wall Street Journal.
Sponsoreret indhold