Nyheder8. august 2017

Gulddreng spiller til Voice '17

Der er garanti for ørehængere og sange, man kan synge med på. Gulddreng er nemlig klar til at indtage Plænen i Tivoli, når Voice '17 løber af stablen den 2. september
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170202-zulu_awards_2017-tsl-0115.jpg
 Thomas S. Laursen

Der er garanti for ørehængere og sange, man kan synge med på, når Voice '17 løber af stablen i Tivoli den 2. september.

Gulddreng har nemlig meldt sin ankomst til koncerten.

Her får fans af den populære musiker mulighed for at synge med på sange som "Model", "Se mig nu" og "Legende".

Der er altså lagt op til den helt store fest ved Voice '17. Udover Gulddreng, så er Kesi, Citybois, Topgunn, Toomanylefthands og Anne-Marie også allerede blevet afsløret til koncerten.

Da Gulddreng slog igennem sidste år, var det lidt af et mysterie, hvem manden bag solbrillerne var. Altså lige indtil SE og HØR kunne afslører, at hans borgerlige navn var Malte Ebert, og at han kom fra Vejle.

Et andet mysterie omhandlende Gulddreng var hvorvidt han havde en kæreste. Heller ikke her var han særligt snaksagelig, men da SE og HØR mødte ham ved Elle Style Awards tidligere på året, stod det alligevel klart, at Gulddreng var i et forhold med en model, som han havde taget med til festen.

Du kan se videoen med Gulddrengs og hans kæreste herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

For 14. år i træk

Det er 14. år i træk, at der bliver afholdt Voice-koncert i Tivoli. Og det er altid med et fantastisk line-up af tidens hotteste kunstnere. Mere end 110 forskellige kunstnere og over 270.000 gæster været med til at omdanne Plænen i Tivoli til en fest en kæmpe fest de seneste år. Mon ikke, at The Voice også i år har fundet en fantastisk håndfuld af danske og udenlandske kunstnere til at stå for underholdningen den 2. september. Koncerten i Tivoli er gratis for alle, der har købt entrébillet til den gamle have, men vil man helt tæt på scenen, så skal man købe billet til Plænen. Det kan man gøre her. Billetterne koster 175 kroner. Du kan se flere billeder af Gulddreng i galleriet herunder

Gulddreng - Billeder af ham

Sponsoreret indhold